Lähetä sähköposti

WorldSkills Competition

WorldSkills Competition Helsingin osakilpailu kisattiin 20.-23.10.2022. Muoti ja vaatetus- lajin kilpailu koostui neljästä moduulista. Näissä kilpailijat tekivät muun muassa vaatteen suunnittelua, kaavoitusta, materiaalien leikkaamista ja valmistamista sekä viimeistelyä.
Vaatteen toteuttaminen vaatii tekijältään innovatiivisuutta, luovuutta ja suunnittelutaitoa. Kilpailussa estettisyys ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä. Teknisen osaamisen lisäksi kilpailussa arvioitiin mittatarkkuutta, työturvallisuutta sekä kilpailijan suunnitelmien toteuttamista ja vaikeustasoa. Luonnollisesti myös luovuus ja visuaalisuus ovat tärkeitä asioita työtä arvioitaessa.

Kilpailun vaatimukset vastasivat tekstiili- ja muotialan perustutkintoa.

Näille nuorille taitajille kilpailu antoi mahdollisuuden näyttää osaamista kilpailussa, jossa mukana ovat alansa parhaista osanottajista parhaat. Ja jokaisen kilpailijan tavoitteenä olikin menestyä kilpailussa, jossa vaatimustaso on asetettu korkealle. Kilpailussa vaatteet ommeltiin Amann Saba-langoilla.

Kilpailun lopputuloksissa kolme ensimmäistä sijaa menivät seuraavasti.
kultaa Qing Dong, Kiina
hopeaa CHIH-HSUAN MU, Kiinan Taipei
pronssia Giyoung Kim, Korea

Kilapilussa jaettiin myös Medallion for Excellence tunnusta, jotka saavuttivat kilpailussa keskitasoa korkeammat pisteet.

Teva-Team ja Amann Group onnittelevat kilpailussa menestyneitä ja kiittävät Skills Finlandia yhteistyöstä.

Lue lisää kilpailusta ja lopputuloksista Skills Finlandin sivuilta

Mikäli haluat tutustua Amann Saba ompelulankoihin löydät lisätietoa sivuiltamme

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy