Lähetä sähköposti

Tarranauhat

Etusivu » Tuotteet » Tarranauhat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Tarranauhat moniin tarpeisiin

Tarranauhat kuuluvat Teva-Tapes tuotekategorian alle ja niitä saa useassa eri värissä ja leveydessä. Laatuina ovat ommeltava ja liimattava tarranauha, high frequency hitsattava tarra, muotoon leikattu tarranauha, venyvä elastinen tarranauha, 2-puoleinen tarra ja myös tarranauhapohjainen merkki.

Tarranauhamme soveltuvat eri toimialoille, kuten vaateteollisuuteen, huonekaluteollisuuteen, sisustukseen, pressuhalleissa hitsattavaksi, siirtokatsomoissa käytettäväksi, erilaisten johtojen kiinnittämiseksi toisiinsa tai vaikkapa erilaisten tukien kiristämiseen. Kohteita on hyvin monia ja valikoimamme kattaa ratkaisut kaikkialle, missä tarraominaisuutta tarvitaan. Muotoilemme tarroja asiakastarpeen mukaiseksi ja kehitämme yksilöityjä ratkaisuja.

OTA YHTEYTTÄ TARRANAUHOISTA

Suodata


Materiaali

Toimiala

Näytetään kaikki 13 tulosta

Tarranauhan käyttökohteita

Tarranauhamme soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen. Perinteisissä, ommeltavissa tarranauhoissa materiaalina on polyamidi, mutta asiakastarpeen mukaan löytyy myös polyamidi-/ polyester-sekoitetarranauhaa. Ratkaisuita käytetään pääsääntöisesti vaate-, kenkä- sekä huonekaluteollisuudessa, mutta ne soveltuvat myös muihin teollisuuden tarpeisiin. Perinteiset tarranauhat löytyvät pääväreissä suoraan varastostamme. Tarjolla on eri leveyksiä.

Myös erilaisten PVC-materiaalien kanssa hitsattavat tarranauhat löytyvät valikoimistamme asiakaskohtaisten vaatimusten mukaisesti. Käyttökohteita ovat esimerkiksi erilaiset hallit.

Varsinkin huonekaluteollisuudessa on lisääntynyt tarve päällikankaiden pesemiselle ja käyttöiän pidentämiselle. Sohvan runkoon kiinnitettävä liimattava tarranauha tarjoaa tähän ratkaisun, sillä kangas on helpompi irrottaa, kun sitä ei niitata kiinni runkoon.

Tarranauha ommeltava

Saatavilla olevat leveydet: 16mm, 20 mm, 25 mm, 30 mm, 38 mm, 50 mm, 100 mm, 125 mm ja 150 mm.

Liimattava tarranauha 25 m rullassa

Saatavilla olevat leveydet: 16 mm – 100 mm. Liimattavaa tarranauhaa toimitetaan myös muotoon leikattuina. Suosittelemme tarranauhaa esimerkiksi ulkovaatetukseen, työvaatteisiin, purjeveneisiin, maatalouteen ja eläinpukineisiin.

Tutustu liimattaviin tarranauhoihin

High Frequency hitsattava tarra (HF)

Saatavilla on leveys 50 mm (kysy myös muita leveyksiä).

Muotoon leikattu tarranauha

Pystymme toteuttamaan asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi ympyrät, neliöt ja kolmiot. Kysy lisää!

Elastinen tarra

Saatavilla olevat leveydet: 20 mm, 25 mm, 30 mm, 40 mm ja 50 mm. Elastisen tarran koukkupuoli on vielä testausvaiheessa.

2-puoleinen tarranauha

Kysy lisää leveyksistä.

Tarrapohjaiset merkit

Kysy lisää ratkaisusta.

Tilaus ja toimitus

Tarranauhojen rullakoko on 25 metriä per puoli. Tarranauhamme ovat pääsääntöisesti 100% polyamidia, mutta pystymme tarjoamaan myös pes/pa -sekoitetarranauhaa. Olemme panostaneet ommeltavien tarranauhojen toimitusvarmuuteen ja hyvään varastosaatavuuteen. Isommissa tarpeissa voimme laatia asiakkaan kanssa myös varastointisopimuksen.

KYSY LISÄÄ TARRANAUHOISTA

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy