Lähetä sähköposti

Nauhat ja nyörit

Etusivu » Tuotteet » Nauhat ja nyörit

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Nauhat ja nyörit teollisuudenalojen tarpeisiin

Nauhoja on saatavilla hyvin useiden eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Myös nauhat on kehitettävissä asiakkaan tarpeiden mukaisiksi, mikäli valikoimasta ei löydy heti oikeanlaista.

Kudotut nauhat

Kudottuja nauhoja on sileitä tai esimerkiksi logollisina. Nauhoihin voidaan tarvittaessa tehtaalla kiinnittää valmiiksi erilaisia lenkkejä tai koukkuja, jolloin nämä voivat olla esimerkiksi metallisia tai muovisia.
Nauhojen käyttötarkoitus voi olla kassien tai reppujen remmejä, ballististen vaatteiden käyttötarkoitukseen soveltua nauhoja, maataloussäkkien kantohihnoja tai ylipäänsä kantohihnoja. Käyttökohteita on monia, kuten eri ratkaisumalleja juuri oikeanlaiseen nauhaan.
Nauhoja saatavilla myös palosuojattuina ja IR ominaisuuksin.

Kuminauhat

Kuminauhoja on eri leveyksillä ja jousto-ominaisuudella. Myös nauhan paksuus voi vaihdella tarpeen mukaan. Saatavilla on myös reikäkuminauhaa ja nyörikuminauhaa.
Kuminauhoja on mahdollista saada myös palosuojattuina. Olkainnauhoja voidana kutoa hyvin eripaksuisiksi ja joustavuus on mahdollista määritellä myös asiakastarpeen mukaisesti.

Nyörit

Nyörejä on saatavana punottuina tai elastisina. Myös litteät nyörit ovat mahdollisa, kuten määrämittaisetkin nyörit. Nyörinpäät on mahdollista myös sulattaa, kuten esimerkiksi kengännauhoissa. Punos voi olla myös huomattavan paksua. Joustavat pyöreät nyörit on mahdollista kutoa esimerkiksi kahdella eri värillä, jolloin siihen saadaan enemmän näkyvyyttä.

Heijastinnauhat

Varastostamme saatavilla myös perus heijastinnauhoja hopeanharmaana. Heijastinnauhaa saatavana myös palosuojattuna.
Heijastinnauhoissa painaminen suoraan vaatteelle on lisääntynyt ja myös näitä lämpökiinnitteisiä heijastinnauhoja on saatavilla eri leveyksin.

Suodata


Näytetään kaikki 2 tulosta

Toimitukset

Nauhoja on saatavilla osittain suoraan varastosta. Yksilöidyille nauhoille toimitusaika määräytyy näytteiden ja vahvistusten mukaisesti. Mahdollista on tehdä asiakaskohtaisia varastointisopimuksia, jolloin toimitukset ovat nopeita suoraan varastosta. Nauhojen pakkauskoko vaihtelee nauhan rakenteen mukaisesti.

Kysy lisää nauhamahdollisuuksista ja kehitetään yhdessä juuri teidän tarpeisiin vastaava nauha.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy