Lähetä sähköposti
Etusivu » Tuotteet » Nauhat ja nyörit » Kudotut nauhat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja

Kudotut nauhat

Kudottujen nauhojen käyttökohteita on useilla eri teollisuudenaloilla. Nauhoja voidaan käyttää esimerkiksi repuissa, rinkoissa, turvavöissä, työvaatteissa sekä yleisesti kaikenlaisissa vaatteissa ja tekstiileissä tai vaikkapa sidontaliinoissa. Nauhat soveltuvatkin poikkeuksetta kaikille aloille, joissa nauhoja käytetään. Nauhat voivat olla palosuojattuja tai IR käsiteltyjä. Myös erilaisten lenkkien kiinnittäminen valmiiksi mitoitettuihin nauhoihin on mahdollista.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

veneily ulkovaatetus työvaatteet suojat purjeveneet metsästys laskuvarjot kenkäteollisuus erikoisvaatetus eläinpukineet yritysvaatetus

Lähetä tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy