Lähetä sähköposti

Työvaatekankaat

Etusivu » Tuotteet » Kankaat » Työvaatekankaat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Työvaatekankaat sisä- ja ulkokäyttöön

Teva-Team Oy tarjoaa työvaatekankaat suoraan varastosta tai asiakastarpeiden mukaisesti erikseen toimitettuina. Kankaat soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön ja niitä on saatavilla eri ominaisuuksin. Varastolaatujen lisäksi pystymme tarjoamaan ns. asiakaskankaita tilauskohtaisesti valmistettuna ja en iso 20471-standardin värit huomioiden.

Työvaatekankaat soveltuvat heijastavaan tai vedenpitävään luokkaan sekä näiden yhdistelmään. Myös kontrastivärien suojausluokat on huomioitu kankaiden valmistuksessa. Kankaat voivat myös olla coutattuja tai laminoituja riippuen lopputuotteen vedenpitävyyden tarpeesta. Valikoimissamme olevat kankaat soveltuvat myös kylmempiin olosuhteisiin, jolloin valmiin tuotteen vuorimateriaalina käytetään esimerkiksi vanua.

Osa asiakkaista haluaa perinteisempää työvaatekangasta, toisten vaatimuslistalla on joustoa ja kolmas tarvitsee vielä erilaista ratkaisua. Kykenemmekin muotoilemaan juuri teidän tarpeisiinne soveltuvan ratkaisun.

KYSY LISÄÄ TYÖVAATEKANKAISTA

Suodata


Tuoteryhmä

Materiaali

Paino

Toimiala

Näytetään tulokset 1–16 / 22

Laadukkaat työvaatekankaat

Yleisimmin työvaatekankaat ovat polyester-puuvillasekoitetta erilaisin painoluokin ja käyttötarkoituksin. Valittavana on ilman käsittelyä olevat laadut (sisätiloihin) tai esim. water repellent (WR) -käsitellyt vaihtoehdot. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa työvaatekankaissa on hyvä sääsuoja, jonka vuoksi materiaali soveltuu hyvin myös esimerkiksi opiskelijahaalareihin.

Nykyään työvaatekankaisiin on tuotu käyttömukavuuden vuoksi myös hieman elastisuutta joko mekaanisella kudonnalla tai valitsemalla kankaaseen elastista raaka-ainetta.

Teva Fabrics tarjoaa myös täysin puuvillaisia kankaita. Valittavana on paksut puuvillakankaat tai hieman kevyemmät puuvillakankaat, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi maalareiden haalareihin. Heijastava softshell kangas on myös monesti mukana nykypäivän työvaatetuksessa sen käyttömukavuuden ja helppohoitoisuuden takia. Softshell-kankaisiin on saatavilla myös EN ISO 20471 -sertifioidut värit.

Oxford-kankaat antavat parempaa hankauskestoa työvaatteissa mm. housujen polvikohtien vahvistuskankaana. Tähän on valittavana joko polyester- tai polyamidikangas. Myös ekologiset työvaatekankaat kiinnostavat aikaisempaa enemmän. Meiltä löytyykin muutamia osittain kierrätysmateriaalista valmistettuja kankaita ja kartoitamme niiden saatavuutta koko ajan lisää.

Työvaatekankaat ja EN ISO 20471 standardi

Erittäin näkyvissä työvaatteissa käytetään fluoresoivia kankaita kansainvälisen EN ISO 20471 standardin mukaisesti. Standardin tavoitteena on varmistaa, että työntekijät erottuvat selvästi taustastaan kaikissa valaistusolosuhteissa, päivänvalossa sekä pimeässä autojen tai muiden ajoneuvojen valojen valossa.

EN ISO 20471 mukaan vaatteet ovat yleensä kirkkaan keltaisia, oransseja tai punaisia ja niissä on heijastavia osia. Materiaalien ja suunnittelun on täytettävä tietyt vaatimukset, jotta ne täyttävät standardin kriteerit. Tähän sisältyy vaatimukset valon heijastukselle, väreille ja kontrastille. Standardi jakautuu kolmeen luokkaan riippuen vaatteen näkyvyydestä, luokka 3 merkitsee korkeinta näkyvyyttä.

Nämä high visible -värit (keltainen, oranssi, punainen) tulee testauttaa hyväksytysti, kuten myös niiden yhteydessä käytettävien kontrastivärien kankaat. Teva Fabrics -kankaissa nämä EN ISO 20471 -testaukset löytyvät niissä laaduissa, joissa se on vaadittu. Teva Fabricsin työvaatekankaat valmistetaan PFC-vapaasti.

Vaatimukset työvaatekankaiden suhteen ovat kasvaneet ja pyrimmekin vastaamaan muuttuneisiin tarpeisiin mahdollisimman asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä!

KYSY LISÄÄ TYÖVAATEKANKAISTA

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy