Lähetä sähköposti

Sisustuskankaat

Etusivu » Tuotteet » Kankaat » Sisustuskankaat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Sisustuskankaat ja Interior-kankaat

Maahantuomme erilaisia sisustuskankankaita sisä- ja ulkokäyttöön. Kankaat ovat koostumukseltaan sekoitekankaita. Sisustuskankaat ovat phthalaatti-vapaita sekä tarvittaessa palosuojattuja ja UV-käsiteltyjä. Painoluokkia löytyy useita asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kankaita voidaan käyttää esimerkiksi julkisten tilojen sisustamiseen tai yksilöidympään tarpeeseen kuten esimerkiksi terveydenhuollossa. Laadukkaat sisustustekstiilit voivat muuttaa huoneen ilmeen ja tuoda sisustukseen lämpöä sekä pehmeyttä. Kankaita voidaan laminoida useilla yhdistelmillä, joten voimme kehittää juuri teidän tarpeidenne mukaiset ratkaisut.

Joustavat toimitukset

Kankaiden tarpeet määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Näin on mahdollista myös välivarastoida kankaita Turussa. Tällöin toimitukset varastostamme voivat tapahtua samana päivänä asiakkaan tilauksen kanssa. Yhteisesti asiakkaan kanssa määritellyillä varastopinnoilla voidaan reagoida joustavasti asiakkaiden mahdollisesti hyvin nopeastikin muuttuviin tarpeisiin.

OTA YHTEYTTÄ SISUSTUSKANKAISTA

Suodata


Tuoteryhmä

Materiaali

Paino

Toimiala

Näytetään kaikki 6 tulosta

Meriteollisuuden sisustuskankaat

Meriteollisuuden tarpeisiin valikoimistamme löytyy esimerkiksi veneen sisustuskankaat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Kankaita on saatavilla erilaisin koostumuksin ja rakentein, jonka lisäksi sisustuskankaat voivat olla palosuojattuja ja UV-käsiteltyjä.

Meriteollisuuden kangasvalikoimista löytyy myös valmiina kolmikerrosrakenne, jolloin yhteen on laminoitu päällikangas, välikerroksessa oleva pehmustevanu sekä alimpana kerroksena oleva suojakangas.

Tuolinpäälliset sekä istuinkankaat

Valikoimissamme on monipuolinen valikoima erilaisia sisustuskankaita, jotka sopivat niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Maahantuomamme istuinkankaat toimivat erinomaisesti niin istuinmateriaalina kuin selkänojissa. Kankaisiin on helppo ommella vetoketju, jolloin kangas ja sisusmateriaali voidaan ottaa tarpeen mukaan erilleen esimerkiksi pestäväksi. 3D-kankaat voivat olla päällikankaana tai välimateriaalina, käyttötarpeesta riippuen.

Sisustuskankaan suojaus

Laminoidut sisustuskankaat ovat meriteollisuuden tarpeiden mukaisesti vesitiiviit ja antavat suojan kaikenlaisissa olosuhteissa, niin auringonpaisteessa kuin myrskyissä, sekä makeassa että suolaisessa vedessä. Kankaat soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön.

Toiminnallisuus

Sisustuskankaat ovat phthalaatti-vapaita ja soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Laadukas sisustuskangas on kestävä, helppo ylläpitää ja puhdistaa hiekasta tai muusta liasta.

Ekologiset ja biopohjaiset materiaalit

Voimme myös kehittää ekologisen ja biopohjaisen materiaalin asiakkaan tarpeisiin. Näissä vaihtoehdoissa voidaan käyttää esimerkiksi kierrätettyjä muovipulloja ja bio- eli kasviöljyä. Mahdollisuuksia on monia ja nämä tuotteet ovat myös ystävällisiä iholle. Kierrätysmateriaaleissa on myös Global Recycle Standard -sertifikaatti.

Meiltä löydät parhaat sisustuskankaat jokaiseen tarpeeseen. Loistavasti suunnitellut sisustuskankaat luovat persoonallisen ja viimeistellyn kokonaisuuden. Autamme mielellämme valinnan tekemisessä ja teknisissä yksityiskohdissa!

OTA YHTEYTTÄ SISUSTUSKANKAISTA

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy