Lähetä sähköposti

Huonekalukankaat

Etusivu » Tuotteet » Kankaat » Huonekalukankaat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Huonekalukankaat eri koostumuksilla ja rakenteilla

Teva Team Oy:n huonekalukankaat ovat päällikankaita, suojakankaita ja välimateriaaleja. Kankaita on saatavilla eri koostumuksilla ja rakenteilla. Huonekalujen verhoilukankaat voidaan esimerkiksi laminoida molemmilta puolilta tai pelkästään toiselta puolelta. Myös palosuojaus on mahdollinen. Valikoimassamme on myös kankaita, jotka soveltuvat ulkokäyttöön kestäen veden ja ovat hyvin UV kestäviä.

Kankaiden valmistaminen kierrätetyistä materiaaleista on myös mahdollista. Kehitämme asiakkaiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja kierrätysmateriaaleista.

Toteutamme myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt ratkaisut. Kaikki kankaat voidaan laminoida asiakaskohtaisesti eri värikombinaatioina ja materiaaleilla. Myös varastointi onnistuu tarpeen mukaan Turussa.

Mikäli valikoimissamme ei ole suoraan tarvitsemianne kokonaisuuksia, kehitämme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne soveltuvat ratkaisut.

KYSY LISÄÄ HUONEKALUKANKAISTA

Suodata


Tuoteryhmä

Materiaali

Paino

Toimiala

Näytetään kaikki 8 tulosta

Huonekalukankailla on joustavat toimitukset

Yleisesti toimitamme asiakkaan tarpeen mukaisesti kankaita, joita välivarastoimme Turussa. Tällöin varastopinnat suunnitellaan ja sovitaan  yhdessä asiakkaan kanssa, jotta varasto vastaa mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita. Näin toimitusaika on nopea ja toimitukset onnistuvat asiakkaan tilauspäivänä. Toimituksissa voidaan käyttää sovittaessa myös asiakkaan määrittelemää kuljetusyhtiötä.

Huonekalukankaiden valikoima

Laminoitu kangas on saatavilla eri yhdistelmillä ja eri paksuuksilla. Myös vaahtomuovin kovuutta ja joustavuutta on useampi eri versio saatavilla. Myös tarravanua saa eri paksuuksilla. Suojakangas, kuten puuvilla- tai sekoitekangas, voidaan kehittää asiakkaan tarpeen mukaan halutunlaiseksi. Materiaalit soveltuvat yleisesti myös meriteollisuuden tarpeisiin.

Päällikankaat sisä- ja ulkokäyttöön

Päällikankaat soveltuvat esimerkiksi sohviin ja muihin istuimiin, sisä- ja ulkokäyttöön. Ulos tarkoitetut materiaalit kestävät hyvin kosteutta. Saatavana on myös kankaita, joita voidaan käyttää esimerkiksi hammaslääkärin tuolin päällikankaana. Valikoimissa on myös 3D mesh -kankaita, jotka soveltuvat esimerkiksi työtuolien materiaaliksi.

Suojakankaat ja välimateriaalit

Suojakangas toimii esimerkiksi huonekalujen jousien tai puurungon suojana. Materiaalin joustavuus voidaan määritellä erikseen, jotta käsittely on tuotannossa mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Laminoitu kangas mahdollistaa erilaiset ratkaisut ohuista 2 mm kankaista paksumpaan 10 mm paksuuteen. Saatavilla on myös erikseen kehitettynä paksumpiakin ratkaisuja.

Päällimmäisen ja alimmaisen kerroksen kankaan materiaalina käytetään yleisesti polyesteriä tai polyamidia asiakastarpeen mukaan. Mahdollista on myös käyttää päällimmäisenä ja alimmaisena eri raaka-ainetta.

Valikoimistamme löytyvät myös materiaalit esimerkiksi untuvatuotteiden ompelupusseiksi.

Tarravanua voidaan käyttää, kun halutaan tarrakiinnitys suoraan vanuun ja 3D mesh soveltuu käytettäväksi esimerkiksi istuimissa välimateriaalina.

Kuljetuksen suojakankaat kierrätysmateriaaleista

Kuljetuksen suojaksi on saatavilla kierrätetyistä materiaaleista valmistettua suojakangasta. Kierrätetyistä materiaaleista valmistettu kangas on uudelleen kierrätettävissä ja on näin hyvin ekologinen valinta kuljetuksen suojaksi.

KYSY LISÄÄ HUONEKALUKANKAISTA

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy