Lähetä sähköposti

Ulkoilukankaat, vapaa-aika ja urheilukankaat

Etusivu » Tuotteet » Kankaat » Ulkoilukankaat, vapaa-aika ja urheilukankaat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Ulkoilukankaat ja urheilukankaat eri ominaisuuksilla

Meiltä saat urheilu- ja ulkoilukankaat polyesterinä, polyamidina, puuvillana tai sekoitekankaana. Meidän kanssamme on mahdollista myös kehittää kangas juuri tarpeisiinne, joten ota yhteyttä ja kysy lisää tästä vaihtoehdosta!

Ulkoilukankaat ja urheilukankaat voivat olla esimerkiksi vettä ja likaa hylkiviä, coutattuja tai laminoituja. Kankaiden tekniset vaatimukset on mahdollista määritellä asiakohtaisesti ja kankaita on saatavilla myös EN ISO 20471 näkyvän vaatteen standardin mukaisesti sertifioituina. Tekniset kankaat ovat yleisimmin polyesteristä valmistettuja.

KYSY LISÄÄ URHEILU- TAI ULKOILUKANKAISTA

Suodata


Tuoteryhmä

Materiaali

Paino

Toimiala

Näytetään kaikki 9 tulosta

Urheilu- ja ulkoilukankaiden ominaisuuksia

Ulkoilu- ja urheilukankaissa hengittävyys on erittäin tärkeä ominaisuus. Hengittävyys on myös määriteltävissä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja huomioitavissa kankaan kokonaisuutta arvioitaessa.

Kankaiden painot vaihtelevat erittäin kevyistä hyvinkin raskaisiin.  Kun kyseessä on kuorikangas, määritteleviä tekijöitä ovat usein vedenpitävyys ja hengittävyys. Ne vaihtelevat tarpeen ja kankaan käyttökohteen vaatimusten mukaisesti. Mikrokuitukankaat ovat yleisesti kevyempiä 100-160 g/m2 sileitä kankaita. Vastaavasti kankaat, joilta odotetaan kovempaa kestävyyttä, voidaan kutoa polyamidista.

Kankaiden toiminnallisuuteen vaikutetaan esimerkiksi couttaamalla kankaan kääntöpuoli. Tällöin kangas on ryhdikkäämpi ja siihen saadaan lisää vedenpitävyyttä tai veden hylkivyyttä. Yleisesti mitä ohuempi kangas ja coattaus tai kalvo, sitä parempi hengittävyysominaisuus kankaassa on.

Urheilu- ja ulkoilukankaissa käytetään yleisesti vuorina erilaisia reikäneuloksia. Niitä on myös saatavissa eri muodoissa ja eri painoluokissa tarpeen mukaan.

Kaikki tekniset kankaat voidaan laminoida, jolloin niistä saadaan vedenkestäviä. Kalvoilla on erilaisia ominaisuuksia ja arvoja, jolloin niitä voidaan hyödyntää asiakaskohtaisesti ja asiakkaan tarpeen mukaan. Kaikkien ulkoilu- ja urheilukankaiden valmistuksessa vettä ja likaa hylkivyys on PFC-vapaasti valmistettua.

Softshell-kangas

Heijastava softshell kangas parantaa käyttäjän näkyvyyttä erityisesti hämärissä ja pimeissä olosuhteissa ollen täydellinen ratkaisu aktiivisen ulkoilijan tarpeisiin!

Innovatiivisesti suunnitellussa softshell-kankaassa on mahdollista saada näkyvän vaatteen sertifikaatin mukaista EN ISO 20470 high visible keltaista sekä oranssia, kuten myös standardin EN ISO 20471 mukaista kontrastiväriä.

Softshell kangas voidaan myös laminoida, jolloin saavutetaan tuulen ja vedenpitävyyttä. Kangas on hengittävä ja mukautuu vaihteleviin sääolosuhteisiin. Lisäksi heijastava softshell kangas voi sisältää muita teknisiä ominaisuuksia, kuten UV-suojaa ja likaa hylkivää pintakäsittelyä.

Heijastava softshell kangas soveltuu erinomaisesti ulkoiluvaatteisiin, kuten takkeihin, housuihin ja liiveihin. Se on erinomainen valinta monenlaisiin aktiviteetteihin kuten juoksemiseen, pyöräilyyn, vaellukseen, lasketteluun ja kiipeilyyn.

Oxford-kangas

Oxford-kankaat toimivat yleisesti vahvikekankaina paikoissa, joissa tarvitaan kankaalle enemmän kesto-ominaisuuksia kuten housujen polvissa, takapuolella tai takin kyynärpäissä. Oxford-kangasta on saatavilla polyesterinä sekä polyamidina.

Kierrätetyt materiaalit

Olemme kehittäneet kierrätetyistä materiaaleista valmistetut ulkoilukankaat yhdessä asiakkaidemme kanssa. Vaatimukset kierrätyksen osalta kasvavat jatkuvasti ja haluamme etsiä uusia ratkaisuita. Myös esimerkiksi elastinen materiaali, kuten spandex, voidaan korvata mekaanisella joustolla. Näin valmiiden tuotteiden kierrätys on helpommin prosessoitavissa.

Kankaiden toimitukset

Urheilu- ja ulkoilukankaita on saatavilla sekä varastosta että tilauskohtaisesti valmistettuina. Kankaita voidaan kehittää ja muokata hyvin moninaisesti asiakastarpeiden mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ URHEILU- TAI ULKOILUKANKAISTA

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy