Lähetä sähköposti
Etusivu » Tuotteet » Kankaat » Everest 3-kerros kangas

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja

Everest 3-kerros kangas

Säänkestävään ja kierrätettyjen materiaalien perheeseen soveltuva Everest kangas on mkiellyttävän tuntuinen ja omaa mekaanista joustoa. Kangas on laminoitu 3-kerros rakenteeksi, jolloin vuorikangas on myös laminoitu kankaaseen kiinni. Tällöin lopullinen tuote on pakattavissa pienenn tilaan ja on miellyttävä sekä käytännöllinen syksyisessä ja keväisessä säässä.

0000 6720

yritysvaatetus työvaatteet ulkovaatetus erikoisvaatetus

Everest kangas on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Päälikangas on 100% kierrätettyä polyesteriä ja taustakangas 100% kierrätettyä polyester trikoota.Kankaan paino on valmiina kankaana 170gm2 ja leikkuuleveys 146cm. Kangas on joustavaa ja siinä ei ole elastaania vaan mekaaninen jousto. Everest on erittäin pehmäen tuntuinen, mutta ryhdikäs ja WR käsitelty.
Kankaalla on EN ISO 20471 sertifikaatti, sekä EN 343. Vedenpitävyys min.10000mm 5 pesun jälkeen ja hengittävyys 5000gm2/24h. Kangas on PFOA ja PFOS vapaa.
Suosittelemme lopputuotteen säännöllistä hoitamista ja huoltamista.

Materiaali

Paino

Toimiala

Tuoteryhmä

, , , ,

Lähetä tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy