Lähetä sähköposti

Aplix tarranauhat

Etusivu » Tuotteet » Aplix tarranauhat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Teva-Team Oy edustaa aplix® tarranauhoja

Valikoimissamme ovat korkealaatuiset aplix tarranauhat täyttäen laatuvaatimukset vaativimpiin käyttökohteisiin, kuten armeijalle valmistettaviin tuotteisiin. Valittavana on laadut joissa on infrapunakäsittely, palosuojaus, UV suojaus ja esimerkiksi ominaisuus tuotteisiin joihin tarvitaan erityisen korkeat lämpötilan kestot.
Aplix tarranauhat valmistetaan Camo nauhoja lukuunottamatta Ranskassa sijaitsevalla tehtaalla.
Loop puolen tarraan voidaan myös tarvittaessa painaa kuvio.

Tarranauhoja voidaan käyttää myös esimerkiksi sotilaskypärässä jolloin liimattava versio sopii hyvin tähän käyttötarkoitukseen.

Aplix ymmärtää ja arvostaa mukavuuden, säädettävyyden ja luotettavuuden merkityksen myös lääkinnällisille laitteille. Tuotteet ovatkin pehmeitä ja yhteensopivia ihokosketuksen kanssa. Aplix tuotteet tarjoavat helpon ja tarkan säädön tarvittavan tuen ja mukavuuden saavuttamiseksi.

Valikoimista löytyy myös siivousalalle täydellinen valikoima koukku ja silmukkaratkaisuja, jotka ovat sunniteltu yksinkertaistamaan pyyhkeiden tai moppien kiinnittämistä puhdistuslaitteiden runkoon.
Kiinnitys ratkaisut sisältää koukkukomponentit moppipäille, höyrypuristimille ja pesureille. Silmukkapuolen puhdistusliinalle. Ratkaisut soveltuvat sekä ammatti- että kuluttajamarkkinoille.

Kaikki hoook ja loop tuotteet ovatkin Ökö-Tex sertifioituja.

Suodata


Näytetään kaikki 4 tulosta

Aplix tarranouhoja on saatavilla useisiin käyttötarkoituksiin. Tarranauhat soveltuvat vaate- ja tekstiiliteollisuuden lisäksi autoteollisuuteen, siivousalalle, terveydenhuoltoon, rakennusteollisuuteen, pakkauksiin, henkilökohtaiseen huoltoon, kuten vaippoihin sekä moniin muihin toimialoihin.
Soveltuvuus löytyy myös kenkiin, geotekstiileihin, kaapeleihin, kuljetusalalle esimerkiksi istuimiin, meriteollisuuteen sekä lämpösuojaustarpeisiin.

Meihin saa olla rohkeasti yhteydessä omien tarpeiden mukaisesti. Toimituskäytännöt sovittavissa asiakaskohtaisen tarpeen mukaiseksi. Erikoisuutena on mahdullisuus isompaan rullakokoon sekä luonnollisesti perinteiseen 25m rullaan.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy