Lähetä sähköposti
Vastuullisuus

Vastuullisuus

Maapallomme tarvitsee yritysten panosta yhteisten luonnonvarojen säästämiseksi, ja mekin haluamme tehdä osuutemme. Liiketoimintamme pohjautuu materiaalien käyttöön, mutta edistämme luonnonvarojen fiksua ja vastuullista käyttöä toimintatapoja uusimalla ja kulttuuria muuttamalla.

Vastuullisuus koskettaa Teva-Teamillä niin ihmisiä, ympäristöä kuin yrityksen toimintoja

Me Teva-Teamillä toimimme kestävästi ja lainsäädäntöä kunnioittaen. Teemme yrityksenä vastuullisia päätöksiä mm. hankinnassa ja viemme periaatteitamme eteenpäin hankintaketjuissamme. Olemme sitoutuneet noudattamaan eettisiä toimintaohjeita ja työskentelytapoja niin yrityksen sisällä kuin toimittajien kanssa.

Ympäristönäkökohdat ovat meille tärkeitä, ja käytämme ympäristöjohtamisen työkaluna Ekokompassia.

Sata puuta kompensoivat hiilijalanjäljen

Tuemme mielellämme ilmastotyötä ja urheilua, ja edistämme näitä arvokkaita asioita yhteistyökumppanimme Tampereen Salibandyclub Classicin kanssa. Toimimme vastuullisuuskumppanina miesten F-liigan ympäristö- ja ilmastoteemaisessa ottelussa, kun Classic kohtaa SPV:n Lempäälän Ideaparkin Bläk Boksissa 18.11.

Otteluisäntänä kompensoimme tapahtuman hiilijalanjäljen istuttamalla sata puuta Tuulisuolle Vaalan kuntaan. Tuulisuo on turvetuotannosta poistettu kuivatettu suoalue. Puiden istutuksesta vastaa istutapuita.fi.

Bläk Boksin yhden ottelutapahtuman hiilidioksidipäästöt ovat n. 36 900 kg. Arvio on laskettu mahdollisimman tarkasti mm. sähkön, lämmityksen, joukkueiden ja yleisön matkojen, tarjoilujen ja syntyvän jätteen perusteella. Määrän kompensointi vaatisi 60 puun istutusta, sillä Luonnonvarakeskuksen mukaan yksi puu sitoo sadan vuoden aikana noin 600 kg hiilidioksidia.

Halusimme istuttaa kuitenkin sata puuta, jotta ottelutapahtuman synnyttämät hiilidioksidipäästöt varmasti tulevat kompensoitua.

Kestävää kulutusta kiertotalouden avulla

Huhtikuussa 2021 päättyi kiertotaloushankkeen pilottikokeilu, jossa etsimme ratkaisua vaikeasti kierrätettävien työvaatteiden, -kenkien ja siivousvälineiden jatkokäsittelyyn. Pilottivaihe lisäsi ymmärrystämme kiertotalouden prosesseista ja vaatimuksista. Hankkeesta kerättävää dataa käytetään jatkotavoitteiden ja tulevaisuuden suuntaviivojen määrittelyyn.

Miten voimme auttaa?


OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy