Lähetä sähköposti

Palosuojatut kankaat

Etusivu » Tuotteet » Kankaat » Palosuojatut kankaat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

EN standardien mukaiset palosuojatut kankaat

Teva-Team Oy tarjoaa palosuojatut kankaat Teva-Fabrics tuoteryhmän alla. Paloturvallisia kankaita käytetään esimerkiksi työvaatteissa, joissa materiaalien suojaavuutta on parannettu mahdollisen liekki- tai kipinäkosketuksen vuoksi.

Kangas voi olla kudottu twill tai satiini asiakkaan käyttötarkoituksen mukaisesti. Satiinikankaiden kestävyys on yleisesti parempi verrattuna twill-kankaisiin ja oikealla kangasvalinnalla onkin mahdollista pidentää tuotteen käyttöikää.

Palosuojatuilla kankailla on useita eri suojausluokkia. Mikäli juuri teidän käyttötarpeisiinne ei heti löydy oikeaa suojausluokkaa, voimme kehittää yksilöidyn kankaan tarpeidenne mukaan. Palosuojauksen lisäksi kankaisiin on mahdollista saada myös muiden suojausluokkien mukaisia ominaisuuksia. Palosuojatut kankaat ovat yleisimmin käsitelty erillisellä palosuojakäsittelyllä.

OTA YHTEYTTÄ PALOSUOJATUISTA KANKAISTA

Suodata


Tuoteryhmä

Materiaali

Paino

Toimiala

Näytetään kaikki 5 tulosta

Kankaiden EN standardit

Yleisimmin palosuojatut kankaat täyttävät seuraavat standardit: EN ISO 11611 (suojaavuus kipinöiltä), EN ISO 11612 (suojaavuus kuumuudelta ja tulelta) ja EN ISO 1149-3 (esd/ sähkövarauksen purkausominaisuudet). Palosuojauskäsittelyn tulee kestää vähintään 5 pesua. Standardeille löytyy myös eriasteisia alaluokkia, joissa on eritelty tarkemmin suojaavuusluokat.

Kaikki Teva Fabrics palosuojatut kankaat ovat myös testattuja vaadittujen standardien mukaisesti. Tarjoamme asiakkaille tarvittaessa kudottuja merkkejä kertomaan standardeista.

Palosuojattujen kankaiden käyttökohteet

Tulenkestävä kangas on kysytty tuote muuallekin kuin tulelta suojaavaan työvaatteeseen. Niitä voidaan tarvita muun muassa suojaverhoihin tai esimerkiksi verhoiltavaan tuotteeseen, jolle on asetettu paloturvallisuustoiveet. Kilpa-ajajien ajohaalarit ovat myös palosuojattuja, mutta yleensä ne valmistetaan aramidikankaasta. Myös sitä löytyy valikoimastamme.

Palosuojattuja kankaita käytetään yleensä hitsaajien haalareissa ja hupuissa sekä patakintaissa. Joskus kankaisiin lisätään pieni määrä keinokuitua parantamaan hankauksenkesto-ominaisuuksia. Meillä tarjoamme myös laminointia kankaan nurjalle puolelle estämään kuumien nesteiden läpimeno.

Paloturvallinen kangas

Paloturvallinen kangas ei sisällä lainkaan keinokuitua, koska kuumentuessaan se voi lähteä sulamaan ja aiheuttaa vakavia palovammoja. Yleensä palosuojatut kankaat ovat puuvillaa, johon on tehtaalla ajettu erillinen palosuojakäsittely. Kankaan paksuus riippuu käyttökohteesta, ja siitä, tuleeko se ulko- vai sisäkäyttöön.

On tärkeää huomioida, että riittävän pitkässä liekkikosketuksessa tai kovassa lämmössä palosuojattukin kangas syttyy palamaan. Kankaan tulenkestävyyttä saadaan parannettua käyttämällä ompeluun Amannin palosuojattuja ompelulankoja.

KYSY LISÄÄ PALOSUOJATUISTA KANKAISTA

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy