Lähetä sähköposti

Teollisuus ompelulanka

Etusivu » Tuotteet » Langat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Ompelulanka teollisuudelle

Edustamamme teollisuus ompelulanka on saksalainen Amann & Söhne, joka tarjoaa kestäviä ja laadukkaita ompelulankoja ompelevan teollisuuden lukuisiin eri käyttökohteisiin. Tunnettuja Amann lankamerkkejä ovat mm. Saba, Serafil ja Sabatex ompelulanka. Toimitamme teollisuus ompelulangat yrityksille Turun varastoltamme nopeasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa, sillä pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme nykyajan vaatimukset ja parhaat ratkaisut ompelulankojen oikeanlaiseen käyttöön. Myös erilaiset kokoonpanot eli ns. rullakoot ovat muokattavissa asiakastarpeen mukaisiksi, mikä mahdollistaa tuotannon tehokkuuden maksimoimisen.

KYSY LISÄÄ OMPELULANGOISTA

Suodata


Tuoteryhmä

Materiaali

Toimiala

Näytetään tulokset 1–16 / 32

Laadukas teollisuus ompelulanka

Perinteisesti teollisuusompelulankoja on käytetty vaatteiden ja kenkien ompeluun. Myös päämiehemme Amann & Söhnen syntyjuuret ovat tällä alalla. Nykyään ompelulankoja käytetään kuitenkin laajasti eri teollisuuden aloilla.

Ompelulankojen vaatimukset ovat kasvaneet ja niiden kestävyyden tulee olla entistä parempi. Näin ollen myös Amann-ompelulankojen valikoima on kasvanut vastaamaan yksilöidympään asiakastarpeeseen. Väri- ja vahvuusvalikoimat ovat erittäin kattavat. Ompelulangat teollisuudelle täyttävät Oeko-Tex sekä REACH-vaatimukset.

Yleisompeluun polyesterilanka

Yleisompeluun soveltuu parhaiten synteettinen polyesterilanka, joka on erittäin kestävää, vahvaa ja joustavaa. Polyesterilangan etuja ovat sen hyvä kulutuskestävyys, säänkestävyys, värinpitävyys ja huoltovapaus. Se kestää hyvin hankausta, lämpöä ja kosteutta, siksi sitä käytetään paljon esimerkiksi urheiluvaatteissa ja ulkovaatteissa. Lisäksi polyesterilanka ei kutistu tai veny kuten luonnonkuitulangat saattavat tehdä.

Erikoisuudet nahkalanka ja kenkälanka

Valikoimistamme löytyy myös nahkalanka ja kenkälanka erilaisilla vaihtoehdoilla sekä muita tuotteita ompelevan teollisuuden tarpeisiin. Nahkalanka on lujaa, venymätöntä ja kestävää materiaalia, jota käytetään esimerkiksi asusteiden valmistuksessa. Sen paksuus, väri ja pinta voivat vaihdella, mikä mahdollistaa langan monipuolisen käytön ja luovuuden. Kenkälanka sopii hyvin kenkien ja laukkujen erikoisompeleisiin.

Ompelulankojen käyttökohteita

Vaatteiden ja jalkineiden lisäksi teollisuus ompelulankoja käytetään mm.

 • venekuomut
 • ballistiset suojaliivit
 • teollisuussäkit
 • kaapelit
 • hevos- ja koiravarusteet
 • tiivisteprofiilit
 • suodattimet
 • kuorma- ja sidontaliinat
 • brodeeraukset
 • maanrakennus
 • teltat
 • teollisuushallit
 • armeijan varusteet
 • huonekalut
 • metsäteollisuus (merkkaus)
 • laukut ja reput
 • verhoilu

Miksi ompelulangat Teva-Teamiltä?

Olemme toimineet noin 35 vuoden ajan Amannin teollisten ompelulankojen tukkuliikkeenä ja maahantuojana. Tuotteidemme laatu ja asiakkaan tarpeiden huomioiminen ovat meille kunnia-asioita.

Meillä on rutkasti tietotaitoa lankojen laaduista, materiaaleista ja käyttökohteista. Olemme päivittäneet tietojamme myös säännöllisin koulutuksin. Lisäksi olemme saaneet korvaamatonta tietoa asiakaskäyntien yhteydessä eri käyttötilanteista ja ongelmanratkaisusta.

Toimitamme suurimman osan langoista suoraan varastostamme. Täydennystoimitukset tulevat päämieheltämme Suomeen kaksi kertaa viikossa, joten toimituksemme ovat nopeita. Lisäksi tarjoamme lähetysten automaattisen seurannan ystävällisen palvelun siivittämänä.

OTA YHTEYTTÄ TEOLLISUUS OMPELULANGOISTA

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy