Lähetä sähköposti
Prosessimme

Näin meillä hommat rullaa

Tevalla prosessit on hiottu tarkoiksi ja asiakkaitamme mahdollisimman hyvin palveleviksi.
Meillä tuotteita kehitetään ja laatua tarkkaillaan jatkuvasti. 

tuotekehitys

Tuotekehitys


Tuotekehitys lähtee täsmätarpeesta:
asiakas tarvitsee esimerkiksi tietynlaisen kankaan, tietyn värisenä ja tietyin ominaisuuksin. Teva-Team kartoittaa vaihtoehtoja toimittajiltaan. Värejä testataan pienille tilkuille, toivottuja ominaisuuksia haetaan. Asiakas saa testitilkut hyväksyttäväksi tai testikäyttöön.

Tuotannon aloitus


Kun testimateriaaliin, tässä tapauksessa kankaaseen – mutta yhtä hyvin stepit seuraavat jokaista materiaaliamme – on  saatu oikeat arvot, alkaa tuotanto. Tietokone sekoittaa värit ja kangasta lähdetään värjäämään toden teolla. Tuotannossa testataan, että värit ja arvot käyttäytyvät myös isossa erässä moitteettomasti.

viimeistely

Viimeistely
ja laaduntarkistus


Yleisin viimeistely on tuottaa materiaalille likaa ja vettä hylkivä pinta. Kun viimeistelyaine on kuivunut, kulkee kankaamme läpi laaduntarkastusprosessin. Lopputulosta verrataan alussa hyväksyttyyn testikankaaseen. Asiakas antaa lopullisen hyväksyntänsä.

Toimitus


Kun materiaali on Teva-Teamin hyllyssä, asiakas voi tilata sitä tarvitsemansa määrän, vaikka metrin kerrallaan – tai ottaa koko toimituserän vastaan kerralla.  Minimejä ja maksimeja ei ole.

Miten voimme auttaa?


OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy