Lähetä sähköposti

Ompelusuositukset

Etusivu » Tuotteet » Ompelusuositukset

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Muodikkaat tai toimivat vaatteet – kankaiden ja leikkausten valikoima on lähes mittaamaton. Ompelulankavalikoimamme pysyy helposti tahdissa: tyylikkäille, mukaville ja käytännöllisille vaatteille. Tyylikäs muotoilu vaatii tarkkaa ammattitaitoa; erinomainen käyttömukavuus edellyttää materiaalien hyvää yhteensopivuutta. AMANN takaa lankojen korkeimmat laatuvaatimukset, värinkeston ja ympäristöystävällisyyden käytetystä ompelutekniikasta ja kankaista riippumatta.

Useat langat on suunniteltu tiettyihin käyttötarkoituksiin, joissa langan erikoisominaisuudet tulee esille. Useimmat langat toimivat ja ovat eriomaisia myös muissa kuin suunnitelluissa käytössä. Jos mietit minkälaista lankaa sinun tulisi käyttää ole yhteydessä meidän asiantuntijoihin.

Näytetään kaikki 5 tulosta

Naisten vaatetus

Aina uutta, aina erilaista: missään muualla trendit eivät muutu yhtä nopeasti kuin naisten muodissa. Muotoilu ja toiminta ovat samat materiaalien valinnassa, leikkauksissa ja valmistuksessa. Hieno, mutta kestävä, huomaamaton ja silti ratkaiseva täydellisen istuvuuden saavuttamiseksi: ompelulangamme täyttävät korkeimmat vaatimukset ja pysyvät luonnollisesti jokaisen muotitrendin mukana. Ilman kompromisseja laadussa ja monipuolisuudessa.

Lisätietoja:High-quality sewing threads for apparel by AMANN


Miesten vaatetus

Älykäs puku tai rento takki – miehet arvostavat hyviä asuja ja haluavat tuntea olonsa mukavaksi pukeutuessaan niihin. Mukavuus ja joustavuus ovat yleensä yhtä tärkeitä kuin muotoilu. Tarjoamme tuotevalikoiman, joka täyttää korkeat materiaali- ja työstövalikoiman vaatimukset ja tekee vaikutuksen ompelulankojen esteettisyydellä ja kestävyydellä.

Lisätietoja:https://www.amann.com/application/apparel/

Urheilu ja vapaa-aika

Huippu-urheilijoiden erikoisvaatteiden monet ominaisuudet ovat päässeet massamarkkinoille ja ovat nyt saatavilla myös harrastusurheilijoille. Olipa kyseessä vapaa-ajan aktiviteetit tai ammattiurheilijat: miellyttävän käyttömukavuuden tulee aina kulkea käsi kädessä materiaalien suuren joustavuuden kanssa. Ompelulangamme ovat olennainen osa ammatti- ja vapaa-ajan urheiluvaatteita ja varmistavat toiminnallisten materiaalien älykkään käsittelyn. 

Lisätietoja: https://www.amann.com/application/apparel/

Alusvaatteet

Sen, mitä käytämme suoraan ihoa vasten, tulisi olla erityisen mukavaa. Ja osoita myös kestävyyttä – ajattele vain, kuinka usein alusvaatteet ja alusvaatteet pestään! Pehmeille ja ihoystävällisille saumoille, jotka samalla antavat vakautta, ovat kestäviä ja kuitenkin ottavat huomioon kankaiden hienouden, meillä on valikoima sopivia lankoja.

Lisätietoja: https://www.amann.com/application/apparel/

Työvaatteet

Yritysvaatteet ja työvaatteet ovat pitkän matkan juoksijoita vaatteiden suhteen. Yleensä ammattimaisesti hoidettuna niiden on kestettävä kymmeniä pesu- ja puhdistusjaksoja näyttämättä siltä. Tiukka päivittäinen työrutiini ei saa vahingoittaa kankaita tai saumoja. Värien on pysyttävä tuoreina, etikettien on pysyttävä oikeassa paikassa. Lankamme takaavat täydellisen näköiset saumat myös silloin, kun työvaatteet ovat kovassa kulutuksessa.

Nahka

Huomaamaton, koristeellinen vai suojaava? Toisena ihona nahka asettaa hyvin erityisiä käsittelyhaasteita. Vaatteen käyttötarkoituksesta riippuen saumojen tulee olla koristeellisia tai niillä tulee olla korkea kulutus- ja repeytymiskestävyys, mutta ne eivät heikennä yleisilmettä. Erityisen nahkatuotevalikoimamme ansiosta emme jätä toivomisen varaa.

Denim / farkku

Erityinen materiaali, joskus sisään, joskus ulos. Denimpaidat, -takit ja -hameet tulevat ja menevät, mutta farkut ovat edelleen uskollinen kumppani muotimaailmassa. Ajanhengestä riippuen materiaali on välillä tummaa, välillä haalistunutta. Jos vaaditaan niin sanottua “käytettyä” tai “tuhottua” ilmettä, kankaan ja saumojen on kestettävä uuvuttavia prosesseja. Ompelulangamme pysyvät luotettavasti mukana, valikoimamme tarjoaa oikean ratkaisun kaikkiin farkkumuotiin.

Lisätietoja:https://www.amann.com/application/apparel/

Kengät

Jokaisessa elämänvaiheessa kengät ovat päivittäisiä kumppaneitamme. Niiden on kestettävä kaikenlaista säätä sekä kävelyn mekaanista kuormitusta. Nykyään kengissä käytetään usein huipputeknisiä konsepteja jalan optimaaliseen tukeen ja iskunvaimennuksen aikaansaamiseen, ja usein kiinnitetään huomiota myös vettä hylkiviin ominaisuuksiin. Ompelulangamme ovat ratkaisevasti mukana suunnittelussa, vakaudessa ja kestävyydessä, ja ne takaavat täydellisen sauman.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy