Lähetä sähköposti

Kankaiden tukkumyynti

Etusivu » Tuotteet » Kankaat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Kankaiden tukkumyynti ja maahantuonti

Teva Team Oy on kangastukkuliike ja erikoistunut kankaiden valmistamiseen sekä myyntiin eri teollisuuden alojen käyttötarpeisiin. Kankaista valmistuvat niin työvaatteet, ulkoiluvaatteet, vedenkestävät vaatteet, huonekalujen suojamateriaalit ja laminaatit, istuinsuojat sekä erilaiset suojakankaat. Kankaiden tukkumyynti tapahtuu pääosin varastostamme, joka sijaitsee Turussa.

Suurin osa kankaista valmistetaan omana tuotantona alihankkijoiden kautta. Muiden kankaiden maahantuonti tapahtuu eri päämiehiltä. Kankaiden toimitus tapahtuu osittain suoraa varastosta, mutta nykyään suurin osa kankaista valmistetaan asiakastarpeiden mukaan.

OTA YHTEYTTÄ KANKAISTA

Suodata


Tuoteryhmä

Materiaali

Paino

Toimiala

Näytetään tulokset 1–16 / 38

Kestävä kehitys on huomioitavissa kankaan kehitysprosessissa. Kankaita on mahdollista valmistaa kierrätetyistä materiaaleista ja biopohjaisten raaka-aineiden käyttö on hyvinkin nykypäivää. Olemme mielellämme kehittämässä yhdessä kestävän kehityksen kankaita asiakkaidemme kanssa. Kankaan kehittäminen on prosessi, jossa asiakas määrittelee tavoitteen ja meidän tehtävä on toteuttaa ne määritellyin ehdoin.

Kankaiden kehitys yksilöityyn tarpeeseen

Kankaiden kehitysprosessissa voidaan huomioida eri standardien asettamat vaatimukset sekä asiakaskohtaiset vaatimukset. Kehitys etenee aina vaiheittain, jolloin asiakkaalle voidaan toimittaa näyte protoja varten. Tämän jälkeen tehdään mahdolliset tarvittavat parannukset asiakkaan tarpeen mukaisesti ja toimitetaan hyväksymisnäyte tuotannon valmiista kankaasta. Lopulta valmistetaan tuotantokohtaiset erät asiakastarpeen mukaisesti ja sovitussa aikataulussa.

Kankaissa yleisesti käyttävä WR-viimeistys eli vettä ja likaahylkivä käsittely on määräysten mukaisesti PFC-vapaata. Kangasta kehitettäessä onkin hyvä huomioida esimerkiksi vedenpitävyys ja sen tarve. Myös päälikankaalla on merkitystä ja pelkästään laminointi ei takaa, että itse kangas ei kastuisi ja ole märkä. Olemme mielellämme auttamassa näissäkin tapauksissa asiakkaitamme valitsemaan juuri heidän tarkoitukseen soveltuvaa ratkaisua.

Kangastukkuliike on joustava kankaiden toimittaja

Mikäli asiakkaan tuotantoa on eri maissa ja maanosissa, voidaan toimitukset toteuttaa tarpeen mukaan myös suoraan tuotantopaikoistamme. Tavoitteena onkin saada asiakkaalle aina sama kangas ja väri riippumatta asiakkaan omasta tuotantopaikasta, jolloin lopputuotteet ovat aina samannäköisiä.

Mahdollista on myös rakentaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti varasto, josta tehdään toimitukset sovituin määräajoin. Tällöin kyetään reagoimaan nopeammin asiakastarpeiden mahdolliseen muuttumiseen.

Varastokankaiden toimitusajat ovat 1-2 päivää tilauksesta. Tuotantokohtaisten kankaiden toimitusajat sovitaan tilauskohtaisesti.

KYSY KANKAIDEN TUKKUMYYNNISTÄ

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy