Lähetä sähköposti
Testattua laatua kotimaiselta osaajalta
Kuuntelemme ja kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa
Tuotamme myös pienempiä eriä alk. 300 kpl
Räätälöidyt ratkaisut vaativiin käyttökohteisiin

KIINNI VETI – TEVA VETOKETJUT

Teva on vetoketjujen suomalaisin vaihtoehto. Suunnittelemme vetoketjumme kotimaisin voimin pitkällä kokemuksella ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Me haluamme pitää huolen siitä, ettei vetoketju ole tuotteesi heikoin lenkki, vaan olennainen osa toimivaa käyttökokemusta.

Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, jotka ovat turvallisia, tuottavia ja kestävän kehityksen mukaisia. Panostuksemme käyttöikään kohdistuu sekä järjestelmien että ketjujen kevyttä ja kattavaa loppukäyttöä varten. Osaamisemme varmistaa tuotteiden optimaalisen käytön kaikissa eri käyttötarkoituksissa ja maksimoimme hankintanne arvon – sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Kokonaisuuden hallinta

Autamme optimoimaan: mitkä ovat yrityksellesi parhaat tavat muuttaa tai uudelleeninnovoida vetoketjua ja vetoketjun käyttöä siten, että saavutat parhaan lopputuloksen sekä säästöjä hankinnoissa.

Oikean vetoketjun valinta

Luomme turvallisia ja luotettavia vetoketjuja, jotka vastaavat organisaatiosi käyttötarpeita ja laatuvaatimuksia. Kehitämme vetoketjujamme jatkuvasti. Tavoitteemme on kehittää vetoketjuja, jotka parantavat lopputuotteenne käyttökokemusta sekä lisää lopputuotteesi käyttömukavuutta.

Sulavaan muutokseen sopeutuminen

Ottamalla käyttöön tuotteitamme autamme optimoimaan työympäristösi muutosta – yhteisenä tavoitteenamme onkin pienentää niin kustannuksia kuin hiilijalanjälkeä. Muutamme hankintanne toimivammaksi ymmärtämällä toimintaanne ja luomalla hankintoja helpottavia ratkaisumalleja.

Projektit

Ymmärrämme tuotteidemme rakenteet ja elinkaaren eri vaiheet. Tämä ymmärrys tekee meistä oikeanlaisen kumppanin tulevaisuuden tuotteiden toteuttamisessa on kyse sitten modernisoinneista, uusista tuotteista tai uuden teknologian ja innovatiivisten palveluratkaisujen käyttöönotosta.

Palvelumuotoilu

Ennen asiakaskohtaista palvelumuotoilua tunnistamme yhdessä loppukäyttäjien käyttötarpeet. Näin ymmärrämme, kuinka voimme parhaiten tukea tuotettasi sekä tuotantoasi ja luoda oikeanlaisen, juuri teidän organisaatiosi tarpeisiin sopivimman palvelumuotoilun.

Suomalaisen työn liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

KAIKKI TUOTTEEMME VALMISTETAAN EETTISESTI

Kaikki tuotteemme valmistetaan eettisesti Istabulissa ja Edirnessä, Turkkilaisessa perheyrityksessä. Varmistamme että tehdas, jonka valitsemme valmistamaan vetoketjuamme vastaa arvojamme. Olemme valinneet kumppanimme niin moraalisesti ja eettisesti vastuullisten sekä kestävien käytäntöjen vuoksi.

Olemme erittäin tyytyväisiä kumppaniin, jonka kanssa vetoketjut valmistetaan. Vierailemme tehtaillamme säännöllisesti ja arvostamme kumppanimme henkilökuntaa suuresti. Kaikki työntekijät ovat hyvin palkattuja ja työskentelevät hyvissä työolosuhteissa. Palkat ovat sellaisia, joka mahdollistaa, että kaikilla työntekijöillä on mahdollisuus elää paikallisittain hyvää elämää. Olemme ylpeitä yhteistyökumppanistamme ja, että voimme tarjota työtä paikallisille ihmisille.

Teva-Team tekee eettisesti vastuullista liiketoimintaa tuotannon kaikissa vaiheissa. Tämä on ollut meille tärkeää ensimmäisestä päivästä alkaen, jolloin vetoketjua olemme alkaneet valmistamaan. Meidän tehtävänämme on varmistaa edelleen, että kaikki osapuolet, joiden kanssa työskentelemme, noudattavat kestäviä ja eettisiä käytäntöjämme. Code Of Conduct kertoo kumppanillemme selkeästi meidän arvoista ja toimintatavoista joita jokaisen yhteistyökumppanimme tulee noudattaa koko valmistusketjun osalta.

Pyrimme olemaan kestävä yritys tuotteidemme ja tuotantomme kautta ja huomioimme tämän omassa valmistuksessamme. Yhteistyökumppanimme arvoihin kuuluu vahvasti myös ympäristön huomioiminen. Tuotantomme siirtyykin vuoden 2024 aikana pääosin uusiin tiloihin, joka mahdollistaa entistä puhtaamman valmistuksen. Värjäyksestä syntyvät jätevedet puhdistetaan tehtaan omissa tiloissa ja sadevesi kerätään talteen sekä käytetään omassa tuotannossa. Myös aurinkopaneelit kuuluvat tulevaisuudessa sähkönlähteeksi. Vuoden 2025 aikana tavoitteena on, että 50 % kaikesta sähköenergiasta tulee aurinkovoimalla itsetuotettuna. Myös hukkalämpö kerätään talteen ja käytetään valmistusprosesseissa uudelleen.

Sen lisäksi, että valmistimme tuotteemme eettisesti ja kestävistä materiaaleista, teemme niistä kestäviä ja toimivia suunnittelemalla ainutlaatuisia vetoketjuja.

Spiraaliketjut >

 • Hyvät kesto-ominaisuudet ja toiminnallisuus
 • Soveltuu avo- ja umpiketjuksi
 • Saatavilla 4mm, 6mm, 6,4mm, 8mm ja 10mm

Valuketjut >

 • Saatavilla roiskesuojattuna sekä wr kyllästettynä
 • Ketjun hampaiden lukumäärää voidaan määritellä
 • Saatavilla 4mm, 6mm ja 9mm, avo sekä umpiketjuna

Metalliketjut >

 • Runsas värivalikoima
 • Lukkoja on saatavilla auto-lock ja semi-lock sekä non-lock versioina
 • Saatavilla 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 9mm ja 12,6mm

Metriketjut >

 • Saatavana spiraaliketjuna, valuketjuna sekä metalliketjuna
 • Värivaihtoehdot: värjätty, värjäämätön, metallinvärinen
 • Voidaan käsitellä vettä hylkiväksi

Vetimet >

 • Voidaan kiinnittää erilaisin ratkaisuin lukkoihin
 • Lukkovaihtoehdot: auto-lock, camlock tai non-lock
 • Kiinnitys onnistuu suoraan kapin alle

MEIHIN LUOTTAVAT

Teva-vetoketjut soveltuvat kaikille toimialoille. Meidän kanssa tulevaisuutta luomassa mms. alla olevat kumppanit.

vetoketju

TULE TUTUSTUMAAN

Tule tutustumaan Teva-Vetoketjut -toimitiloihin. Esittelemme mieluusti tuotteet, prosessit ja toimintamalli.

SOITA JA VARAA TUTUSTUMISKÄYNTI >

puhekupla

TARVITSETKO ISOMMAN TUOTE-ERÄN?

Kerro meille mitä tarvitset ja laadimme sinulle tarjouksen jopa saman päivän aikana.

PYYDÄ TARJOUS >

TUOTTEESI VAHVIN LENKKI MEILTÄ

Teva vetoketjut täyttävät vaativimmatkin sertifikaatit ja asiakastarpeet. Intohimonamme ovat vetoketjut ja niiden kehittäminen asiakastarpeiden mukaisesti.

vetoketju
nahkatakki vetoketju

PITÄÄ MINKÄ LUPAA

Nopea toimitus tuotannosta tai suoraan varastosta. Meidän kanssamme myös pienemmät erät onnistuvat, kuten personoidut vetimetkin hyvin joustavasti.

Copyright © 2024 Teva-Team Oy