Lähetä sähköposti

Tarinamme

Teva-Team on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Meille tärkeintä ovat asiakkaamme: siksi teemme joka päivä töitä sen eteen, että he saavat parasta palvelua nopeasti ja luotettavasti.

Olemme ylpeitä tekemisestämme ja ennen kaikkea asiakkaistamme, joista osa on kulkenut matkassamme vuosikymmeniä. 

Teva-Team aloitti Salmi vetoketjun kanssa yhteistyön jo -90 luvun alkupuolella. Tuolloin Salmi kansainvälistyi vauhdilla ja niin Salmin kuin Tevan strategiaan sopi hyvin yhteistyö, jossa Teva-Team hoitaa Suomessa myynnin ja markkinoinnin. Noista ajoista alkaen on yrityksemme ollut tekemisissä vetoketjun kanssa.

Salmi päätyi lopettamaan vetoketjun valmistuksen keväällä 2023. Samassa tuli Teva-Teamin päätettäväksi mikä on vetoketjun tulevaisuus yrityksessä. Nopeasti vahvistui päätös, että vetoketjun halutaan olevan edelleen osa Tevan kokonaisuutta. Seuraavaksi olikin kontaktointi olemassaoleviin kumppaneihin ja yhteistyömallin rakentaminen ja päätös vetoketju brändistä. Samassa yhteydessä tuli selväksi, että kykenemme palvelemaan huomattavasti laajempaa kokonaisuutta mitä olimme Salmi yhteistyön aikana kyenneet palvelemaan. Näin vahvistuikin ajatus omasta vetoketjubrändistä. Näin syntyi Teva-vetoketju.

Olemme taipaleemme alkumatkassa ja ensi töiksemme olemmekin lähteneet laatuedellä liikeekkeelle. Tämä tarkoittaa useita eri muotteja kokoonpanolinjalle, erityisiä meidän markkinaan soveltuvia valmistusratkaisuja ja kustannustehokkuuden optimoimista ensi metreistä alkaen. Samalla asiakkaamme ovat saaneet testattavaksi monenlaisia vetoketjuja, jolloin soveltuvuus asiakastarpeisiin on päästy testaamaan jo alkusta alkaen. Näin olemme yhdessä asiakkaiden kanssa aloittaneet matkaa Teva-vetoketjun kanssa. Samassa yhteydessä valikoitui alihankintakumppanimme joiden valinnassa merkittävänä tekijänä oli halu kehittää juuri Tevan näköistä konseptia ja vetoketjulaatua.

Seuraava askel onkin ensimmäisten kehitysprojektien saaminen maaliin ja uusien laatujen kehittäminen entisestään yhdessä asiakkaidemme kanssa. Vetoketju näyttäytyy lopputuotteessa aina yhtenä kokonaisuutena, sen valmistuksessa on kuitenkin hyvin monta eri kokoonpanovaihetta, määrittelyä ja teknistä toteutusta. Tavoitteenamme onkin asiakkaiden ongelmien ratkaisun lisäksi ennalta ehkäistä mahdollisesti tulevia ongelmia jo kehitysvaiheessa.

Yrityksemme toimii Turussa, jossa sijaitsee myös varastomme. Toimintamme on keskittynyt pääsääntöisesti Suomen ja Baltian alueelle, mutta tarjoamme palveluitamme myös globaalisti.

Valvomme ja testaamme tuotteidemme laatua jatkuvasti, ja turvallisuus onkin yksi tuotteidemme tärkeimmistä ominaisuuksista. Turvallisuuteen panostaminen näkyy myös tuotekehityksessämme.

n. 1.5 milj. metriä

lankaa joka päivä

n. 2000 m

vetoketjua joka päivä

yli 30 vuotta

luotettavaa palvelua

Asiakaslupaus

Innostunut laajojen kokonaisuuksien kumppani ja tulevaisuuden mahdollistaja

  1. Laadukkaita teollisuuden materiaaleja joustavasti ja yksilöidysti

2. Tarjoamme positiivisen asiakaskokemuksen

3. Innostunut luomaan yhdessä asiakkaan kanssa tulevaisuuden

VISIO

VISIO

Paras tekstiili- ja vaatetusteollisuuden asiantuntija

MISSIO

Luomme laadukkaan kokonaisuuden yhdeltä toimittajalta

TAVOITE

Ratkaista ja täyttää asiakkaiden tarpeet joustavasti ja nopeasti laajoilla kokonaisuuksilla

Miten voimme auttaa?


OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy