Lähetä sähköposti

Kun vetoketju ei saa olla  heikoin lenkki

Olemme iloisia voidessamme kertoa viimeisimmistä kehityksistämme Teva-vetoketjujen parissa. Jatkuva innovaatio ja laadun parantaminen ovat olleet keskeisiä tavoitteitamme.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä uusimmat tuotteemme, 8mm ja 10mm spiraaliketjujen umpi-, X-umpi sekä avoketjun ja X-avoketjun auto-lock lukolla, jotka ovat tulosta jatkuvasta kehitystyöstämme. Luomamme kehitys- ja laatuohjelmat ovat suunniteltu varmistamaan, että jokainen vetoketjumme täyttää korkeimmatkin laatustandardit ja ylittää odotuksesi. Näiden ohjelmien avulla voimme seurata laatua tarkasti ja varmistaa jatkuvan parantamisen ennen kuin asiakkailtamme saamme palautetta.

Laadun tarkkailu on meille helppoa, koska kaikki vetoketjumme valmistetaan yhdessä ja samassa tehtaassa. Tämä mahdollistaa laadunvalvonnan varmistamisen omassa prosessissamme ilman tarvetta alihankintoihin. Lisäksi olemme perustaneet oman ryhmän, joka keskittyy erityisesti patjaketjujen valmistukseen, jotta voimme taata tuotteidemme tarkat määrämitat ja halutut merkinnät.

Olemme myös iloisia voidessamme kertoa, että ensimmäiset vetoketjumme ovat toimitettu vientiin Viroon, Latviaan ja Tsekkeihin.
Ensimmäiset kilpailutuksen voittaneen ja vaatteita valmistavan asiakkaamme vetoketjut ovat myös toimitettu onnistuneesti. Voimme siis olla luotettava kumppani myös kilpailutustilanteissa.

Huomioimme asiakkaidemme tarpeet myös pienemmissä erissä, mikä tekee meistä joustavan ja luotettavan kumppanin laajan valikoiman kanssa. Olemme valmiita tukemaan sinua kaikissa tarpeissasi, olipa kyse sitten suurista eristä tai pienemmistä tilauksista.

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat lisätietoja tuotteistamme ja kehitysmahdollisuuksista. Haluamme varmistaa, että voimme olla tukesi luomassa menestystä ja varmistamassa tuotteidesi houkuttelevuuden markkinoilla. Varmista siis vetovoimasi!

Tutustu vetoketjuihimme tästä

Brilliant metallivetoketjut

“Syvennä jokainen hetki ylellisyyteen ja tyylikkyyteen Brilliant-vetoketjun avulla. Loista eleganssia ja hienostuneisuutta jokaisella vetoketjun vedolla. Brilliant-vetoketju on nyt saatavilla kaikissa metallisissa vetoketjuissamme, tarjoten sinulle korkealaatuista ja silmiähivelevää muotoilua jokaiseen tilanteeseen.

Anna tuotteellesi ripaus luksusta valitsemalla Brilliant-vetoketju. Sen elegantti ulkonäkö ja kestävä rakenne tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin erityistilanteisiinkin. Anna vetoketjullesi kimmaltava päivitys ja tee vaikutus ympärilläsi.

Kokeile Brilliant-vetoketjua tänään ja anna jokaiselle päivälle annos säihkettä ja loistoa!”

Brilliant ketjun lisätiedot ladattavissa täältä ja metalliketjuistamme voi lukea lisää tästä

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy