Lähetä sähköposti

Teva-vetoketjuille on myönnetty Design from Finland merkin käyttöoikeus

Suomalaisen työn liiton Design from Finland -merkki voidaan myöntää tuotteelle, tuoteryhmälle tai palvelulle, joka edustaa vahvasti suomalaista muotoiluosaamista. Merkki kertoo, että yritys on investoinut ammattimaiseen muotoiluun ja saavuttanut liiketoiminnallista hyötyä muotoilun avulla. Design from Finland -merkkiä kantavat tuotteet ja palvelut on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Merkin saaneet yritykset viestivät avoimesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja valmistusmaasta.

 

Teva-Team Oy hyvä esimerkki siitä, miten investointi muotoiluun on tuonut sille liiketoiminnallisia hyötyjä ja kilpailuetua. Olemme iloisia siitä, että merkinhaltijoiden määrä kasvaa ja yhä useammilta toimialoilta löytyy yrityksiä, jotka ovat hyödyntäneet muotoilua liiketoimintansa tukena sekä kertovat avoimesti tuotteidensa tai palvelunsa pääasiallisen valmistusmaan, kertoo asiakkuuspäällikkö Minna Varis Suomalaisen työn liitosta.

– Tuote tai palvelu, jolle on myönnetty Design from Finland -merkki, on suunniteltu käyttäjälähtöisesti ja sillä pyritään erottumaan kilpailijakentässä. Sen muotoilu edesauttaa vastuullisuutta esimerkiksi kestävyyden, korjattavuuden, käytettävyyden tai materiaalivalinnan osalta, Varis jatkaa.

Teva-Team haki merkkiä erottuakseen vetoketjuvalmistajien joukossa. Halusimme jatkaa vahvoja perinteitä suomalaiseen vetoketjunvalmistamisen perinteessä.
Viestimme avoimesti vetoketjujen alkuperästä ja siitä millä toimilla pyrimme tuomaan suomalaista muotoilua esille. Tuotteemme voi olla asiakkaan design tai meidän design. Meille design ei ole vain vedin, joka tosin on usein se näkyvin osa vetoketjua. Meidän kanssamme asiakkaat voivat muotoilla myös vetoketjun ulkonäköä kokonaisuudessaan erittäin joustavasti. Meillä ei ole suuria määrävaatimuksia tuotantoerille vaan kykenemme erittäin joustavasti muotoilemaan asiakkaan tarvitsemat tuotteet myös tuotannosta. Tällä tavalla meidän asiakkaamme voivat erottua massasta. Kykenemme myös olemaan globaali kumppani.

Olemme suomalaisin vaihtoehto vetoketjulle. Mikäli kotimaisella kumppanilla on teille merkitystä, niin olemme juuri teidän kumppani vetoketjuissa!

Tutustu vetoketjuvalikoimaamme

Lue lisää Design from Finland merkistä

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy