Lähetä sähköposti

PFC vapaat ompelulangat

Globaalisti toimivana yrityksenä Amann-Group haluaa kantaa vastuuta asiakkaista, työntekijöistä, yhteiskunnasta sekä myös ympäristöstä. Tuotannon ekologiselle profiilille on asetettu korkeimmat vaatimukset, ja niiden prosesseja optimoidaan jatkuvasti ja kestävästi. Tämä koskee myös itse tuotevalikoimaamme ompelulangoissa.

AMANN kehittää tuotteitaan kohdennetusti tehdäkseen niistä paitsi kestävämpiä, myös ympäristöystävällisempiä. Esimerkiksi vettä hylkivien ompelulankojen tuotannossa ympäristölle haitalliset perfluorihiilivedyt (PFC) on korvattu ympäristöystävällisillä vaihtoehdoilla. Amann ompelulankojen aikaisempi vettä hylkivä WR-käsittely on jo nyt korvattu uudella ympäristöystävällisellä WRe versiolla.
Testaus on tehty Oeko-Tex 100 Standardin mukaisesti (Annex 6, luokka I) ja tämä versio soveltuu siten käytettäväksi mm. vauvoille tarkoitettujen tuotteiden yhteyteen. Pyrimme tämän kehitystyön myötä suojelemaan ympäristöämme tuleville sukupolvillemme.

Uudet artikkelinumerot serafil WRe langoille alla

Voit lukea lisää Amannin vastuullisuudesta tästä

Amann lankavalikoimaan voitte tutustua tästä

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy