Lähetä sähköposti

Vetoketjut eri tarkoituksiin

Vetoketju usealla eri variaatiolla, juuri kuten tarve on. valikoimiimme kuuluvat vetoketjut moniin eri käyttötarkoituksiin. Perinteisimmin vetoketjua käytetään vaatteissa sekä jalkineissa. Mutta vetoketjuvalikoimamme soveltuu luonnollisesti myös venekuomuihin, petauspatjoihin, tyynyihin, suojapusseihin, laukkuihin ja reppuihin, varustekasseihin ja yleisesti kaikkialle missä vetoketjua tarvitaan. Salmi vetoketju valmistetaan Salmin omalla tehtaalla Puolassa ja omatuotantomme esimerkiksi huonekaluteollisuuden tarpeisiin valmistuvat Puolassa ja Tsekeissä. Näin kykenemme kaikilla toimialoilla vastaamaan asiakkaiden laatutarpeisiin sekä aikataulutarpeisiin, yksilöllisin ratkaisuin.

Jalkineisiin on mahdollista valmistaa hyvinkin lyhyet ketjut. Jalkineketjuihin on saatavilla oma kenkälukko ja vedin suoraan kapinalle, halutunlaisena. Yleensä jalkineissa halutaan vedin, joka ei heilu edestakaisin.

Vaatteisiin onkin mahdollista käyttää spiraalia, valua tai metallia. Spiraalissa voi ketjunauha olla käännettynä, jolloin lukkomekanismi on nurinperin ja vedin normaalisti päälipuolella. Valuketjussa taas voidaan määritellä hyvinkin yksityiskohtaisesti nauhaväri erikseen, hammastuksen väri erikseen sekä vetimen väri ja pinta erikseen. Tai sitten kaikki ovat sävysävyyn, sellaisella kombinaatiolla kuin asiastarve on.

Vetoketjut voidaan muokata hyvin yksilöllisin tarpein. Hampaat voivat olla spiraalia, muovihammasta tai metallia. Myös Fusion ketju on salmin valikoimissa, jonka erikoisuus on metallinen ulkonäkö hammasketjulla. Vedin voi olla metallia, muovia tai nauhavedin, riippuen siitä millaista toiminnallisuutta haetaan.
Yksi Salmin erinomaisuus tulee esiin esimerkiksi veneiden kuomuketjujen valmistuksessa, jossa vetoketjun mitta on erityisen pitkä. Ketjut voidaan käsitellä erikseen merivedenkestoa sekä UV:ta parantavalla käsittelyllä. Salmin valuketjussa on mahdollisuus määritellä vetoketjun hampaiden eksakti lukumäärä, vetoketjuissa kun on yleisesti toleranssit mittaheittoihin. Tällä toiminnolla voidaan taata, että ketju on aina oikean mittainen, eikä ompelijan tarvitse miettiä kuinka ketjua tulisi syöttää ommellessa.

Toinen merkittävä mahdollisuus on huonekaluteollisuudelle tarjottava ratkaisu, jossa pitkät petauspatjan yksittäiset ketjut voidaan jättää toisiinsa kiinni. Tämä mahdollistaa sujuvan tuotannon ja petauspatjan ompeluajassa voidaan säästää selkeästi aikaa, kun yksittäistä ketjua ei tarvitse erikseen nostaa laatikosta ja alkaa syöttämään. Toinen lisämahdollisuus on merkintä reunanauhaan, jolloin ompeluvaiheessa voidaan tarkistaa tuleeko petauspatjan kääntö oikea-aikaisesti, eikä lopussa ole häntää tai ketju jää liian lyhyeksi.

Tarjontamme kattaa nyt myös huonekaluteollisuuden tarpeisiin laadukkaan ja kilpailukykyisen mahdollisuuden metriketjujen sekä lukkojen palvelun räätälöimiseksi hyvin yksilöidyn asiakaskohtaiseksi. Sovimme asiakkaan kanssa yhdessä varastoitavan ketjun ja lukkojen määrän, kulloiseenkin tarpeeseen sopivaksi. Tällä toimella voimme taata kampanjoidenkin aikana hyvän saatavuuden ja toimitusvalmiuden. Lukkoja saa autolock tai nonlock versioina, maalattuina tai kirkkaina. Myös 8mm spitaaliketjut ovat nyt saatavilla tarpeiden mukaisesti.

Vetoketjulaadut löydät klikkaamalla tästä

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy