Lähetä sähköposti

Referenssikategoria: Vaateteollisuus

Dimex

“Paras asia on ehdottomasti vuorovaikutus, se on kyllä poikkeuksellisen hyvää meidän välillämme! Kaikki käydään läpi avoimesti. Sellaisten kumppaneiden kanssa on erityisen mukava tehdä töitä, kun voi luottaa toisen tekemiseen täysin.”

Nousu

“Pyrimme siihen, että kaikki tuotteet mitä vaatteissamme käytetään ovat kotimaisia. Teva toimittaa meille vetoketjut. Salmen vetoketju on suomalaisin vaihtoehto, mitä markkinoilla on saatavilla.”

Sasta

“Olemme tehneet hyvää ja laadukasta yhteistyötä jo vuosia. Meille yhteistyössä on arvokasta se, että he ovat äärimmäisen palvelualttiita. Jos meillä on kysyttävää, voimme aina kysyä ja he löytävät meidän ongelmaamme aina vastauksen.”

SIOEN turvavaatteet

”Olemme ostaneet runsaat 20 vuotta Teva-Teamilta AMANN-lankaa tuotantolinjallemme. Tuotteillamme on standardivaatimukset sekä tuotteidemme takuuajat vaihtelevat kahdesta vuodesta jopa 10 vuoteen.”

C.P.E Production Oy

”Me kerromme ongelman, ja Teva-Team etsii juuri meille sopivan ratkaisun.”
Forssalainen C.P.E. Production Oy valmistaa mellakka- ja suojavarusteita viranomaisille ja hoitoalan henkilöstölle.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy