Lähetä sähköposti

Nousu

Nousun tuotteiden innoittajana on alusta alkaen toiminut 1970- luvun Suomi. Tuolloin tekstiiliteollisuus eli vielä kukoistuskauttaan ja yli 90% suomalaisten käyttämistä vaatteista oli valmis- tettu Suomessa. Vaateteollisuus oli merkittävä teollisuuden ala.

Idea eletystä elämästä

Idea yritykseen syntyi puhtaasti eletystä elämästä. Olen työskennellyt sekä baarissa että ambulanssissa. Kun toisessa näki nuoria, joilla menee huonosti ja toisessa taas niitä, joilla oli asiat hyvin, alkoi kehittyä ajatus Noususta. Ajattelin, että nuorille pitää saada luotua työpaikkoja ja varsinkin niille, joilla menee huonosti. Käsillä tekeminen ehkäisee tutkitusti masennusta, mutta tässä maassa tehdään hyvin vähän asioita enää käsillä.

Halusin perustaa yrityksen, jonka pohja on käsityössä ja tämä ala on 90 -luvulla lytätty maan rakoon. Suomessa ompelijoista 70% on eläkkeellä kymmenen vuoden päästä. Alalle on tulossa suuri työvoimapula, mutta sitä ei vielä ymmärretä. Olen kiertänyt kouluissa puhumassa nuorille, että tämä ala on oikeasti olemassa ja töitä tulee riittämään.

Turkka Koivisto, Nousun perustaja

Ei kasvua lainarahalla

Nousu on perustettu vuonna 2016 ja niin kuin hyvin monen aloittavan yrityksen, myös Nousun ensimmäiset vuodet olivat hiljaisia. Risto Räppääjä elokuvassa käytetyt Nousun vaatteet, nostivat yrityksen tunnettuutta ja tämän jälkeen asiakkaiksi on päätynyt eturivin muusikoita ja näyttelijöitä. 1970-luvun Suomi näkyy myös yrityksen ideologiassa, sillä tarkoitus ei ole kasvaa lainarahalla, vaan tuloksen myötä. Ei ole kiire mihinkään, nykyisin voin tehdä asioita jo rauhallisemminkin.

Onnea on huomata, että ihmiset ymmärtävät jälleen kotimaisuuden arvon. Me perustimme keväällä oman ompelimon, jossa on kolme ompelijaa töissä. Vuonna 2021 on tarkoitus kasvaa ainakin yhden ompelijan verran. Nousun tyypillinen asiakas on 40-vuotias, jolla on kosketuspintaa nuoruudessa ja lapsuudessa muotina olleeseen vaatetyyliin. Myös vanhemmat ihmiset ovat löytäneet tuotteet, sillä ne muistuttavat heitä omista kulta-ajoistaan.

Made in Finland

Pyrimme siihen, että kaikki tuotteet mitä vaatteissamme käytetään ovat kotimaisia. Teva toimittaa meille vetoketjut. Salmen vetoketju on suomalaisin vaihtoehto, mitä markkinoilla on saatavilla, vaikka heidän valmistuksensa on nykyisin Puolassa. Salmen vetoketjut olivat jo 70-luvulla kaikissa vaatteissa ja siksi Nousun luonnollinen valinta.

Made in Finland tarkoittaa meille sitä, että mitä enemmän MADE IN FINLANDIA, sitä enemmän hymyileviä ihmisiä kulkee maamme teillä ja toreilla. MADE IN FINLAND luo meille suomalaisille mahdollisuuden elää parempaa ja tasapainoisempaa elämää.

Nousu vaatteet

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy