Lähetä sähköposti

Classic

Classic on yhteistyökumppanina mitä loistavin, sillä sen arvomaailma kohtaa täysin Tevan ideologian. Kun maaliverkko heilahtaa, tietää jokainen, että nyt ollaan voittajan matkassa. Kahden vastuullisen toimijan yhteistyöstä ei voi syntyä kuin priimaa. Teva-Teamin ja Classicin pitkä kymmen vuotta kestänyt yhteistyö, jossa merkittävässä roolissa on molempien vastuullisuus, ottaa uuden askeleen.

SC Classic – Tamperelainen salibandyn erikoisseura

Salibandy Club Classic, SC Classic, on tamperelainen salibandyn erikoisseura. Seura on lisenssi- pelaajien määrällä mitattuna Suomen seitsemänneksi suurin salibandyseura. Sekä miesten että naisten edustusjoukkueet pelaavat Suomen korkeimmalla sarjatasolla F-liigassa. Miehillä on nyt viiden Suomen mestaruuden putki päällä.

Syksyllä -21 on luvassa ilmasto- ja ympäristöteemainen miesten F-liigan peli, jossa Teva-Team toimii ottelun vastuullisuuskumppanina. Tarkoitus on järjestää hiilineutraali ottelutapahtuma, jonka CO2-päästöt kompensoidaan kokonaisuudessaan. Teva-Team on luonnollisestikin joukkueen mukana suunnittelemassa tapahtuman hiilineutraloimista.

On mukavaa ja helppoa olla mukana tukemassa seuraa, jonka arvot kohtaavat yrityksen oman arvomaailman. Toki myös itse urheilun tukeminen on vastuullisuutta ja Classicilla on paljon junioreita, joita säbä liikuttaa. Nyt vain olemme menneet pari piirua syvemmälle, kertoo Teva-Teamin toimitusjohtaja Lari Molkka. Yhteistyö näkyy peruskatsojan silmin vielä ehkä hivenen vaisusti. Meillä on asu- ja kaukalomainos, mutta tätä olemme jatkossa kehittämässä tiivistämällä yhteistyötä, Molkka toteaa.

Classic muuttaa maailmaa ja kotikenttää

Meillä hyvät teot ovat kuuluneet jo pitkään osaksi toimintaa. Hyvien tekojen viikolla Classicin eri joukkueet ovat tehneet hyviä tekoja. WWF kuului usean vuoden ajan meidän kumppaneihin ja viime vuonna keräsimme liigajoukkueiden pelaajien toimesta rahaa Hope ry:lle, listaa Classicin toiminnanjohtaja Pasi Passo Peltola.

Classic muuttaa uuteen kotihalliin. Sekä miesten että naisten F-liigajoukkueet pelaavat Lempäälän Ideapar- kissa syksystä 2021 lähtien. Ideparkin uusi areena tarjoaa aivan uudenlaisen ja monipuolisen elämyksellisen ympäristön katsojien lisäksi myös kaikille kumppaneille.

Nyt kun siirrymme Ideaparkiin, on koko ajan vahvistunut ajatus siitä, että nyt pitää tehdä jotain vielä enemmän. Ideapark tarjoaa runsaasti erilaisia mahdollisuuksia vaikuttaa, ja siihen olemme päättäneet tarttua kiinni. Meillä ei ole tiedossa, että kukaan muu olisi tehnyt vastaavaa, kertoo Peltola innoissaan ja jatkaa: Emme etsi helppoa tietä, vaan pyrimme ennakkoluulottomasti ja rohkeasti etsimään uusia tapoja tehdä työmme entistäkin paremmin ja näin tuottaa lisäarvoa.

6 klassista näkökulmaa vastuullisuuteen

Tällä kaudella vastuullisuus viedään aivan uudelle tasolle. Vastuullisuuden 6 näkökulmaa -konseptissa vuosi on jaettu kuuteen ajanjaksoon, joilla jokaisella on oma vastuullisuusteemansa. Valinnat teemoista tekevät pelaajat, fanit ja kumppanit. Tavoitteena on tehdä konkreettisia tekoja, jotka vaikuttavat.

Kukin kumppani on mukana mahdollistamassa toteutuksia, jotka kokevat heille tärkeiksi. Kuusi teemaa ovat urheilun dropout, lasten liikenneturvallisuus, ympäristö ja ilmasto, vähävaraisten lasten ja nuorten harrastaminen, yhdenvertaisuus sekä mielenterveys. Näistä Teva-Team ottaa haltuun ympäristön ja ilmaston, joka onkin vallan luonteva jatkumo kaikelle muullekin tekemiselle. Miksi päästä helpolla, kun voi tehdä paremmin?

Classic

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy