Lähetä sähköposti

Accon Suomi Oy

Suursäkkien ompelussa saumojen ja sitä kautta myös lankojen kestävyys on kriittinen tekijä lopputuotteen laadun kannalta. Tuotannossa toimitusvarmuus ja ennakointi vaikuttavat tehokkuuteen. 

Kokonaisvaltaisia pakkausratkaisuja 

Accon Suomi Oy valmistaa ja toimittaa suursäkkejä sekä erikoistuotteita eri toimialojen pakkaustarpeisiin. Tärkeimmät asiakkaat toimivat elintarvike-, lääke-, kemian-, lannoite-, kaivos- ja mineraaliteollisuuden aloilla. Tuotteet vastaavat nykypäivän logistiikan ja tavarankäsittelyn haasteisiin.

Accon tarjoaa asiakkailleen laatua, palvelua ja kilpailukykyisiä pakkausratkaisuja. Yli 30 vuoden kokemuksemme suursäkkialalla mahdollistaa täyden palvelun aina ideasta valmiiseen tuotteeseen asti. Erikoistuotteiden osuus kasvaa koko ajan ja kaikki materiaalit ostetaan alan parhailta toimittajilta.

Kenneth Partanan – Hankintapäälikkö

Kokkolassa toimiva tehdas on erikoistunut mittatilaustyönä valmistettaviin 4-pistenostosäkkeihin ja niistä erityisesti vaarallisten aineiden Suursäkkeihin (UN-säkit). Accon pystyy tarjoamaan säkkejä asiakkaidensa automaattisten tuotantolinjojen pakkausprosesseihin myös erityyppisissä rullissa. Ekologisuus huomioidaan materiaalivalinoissa mm. siten, että kaikki leikkuujäte kerätään talteen ja hyödynnetään uusiokäytössä.

Kestävää ja puhdasta

Koska Acconin säkkituotteet ovat pääsääntöisesti nostotuotteita, edellytetään niiden valmistukselta ja raaka-aineilta erittäin korkeaa laatutasoa. Tuotteet valmistetaan ompelemalla ja niiden ensisijaisesti kriittisin vaatimustekijä liitetään kestävyyteen. Kemianteollisuus ja satamat, joissa rahti useinkin kuljetetaan suursäkeissä, vaativat tuotteilta lukuisia testauksia ja laatusertifikaatteja. Lisäksi nk. vaarallisten aineiden säkkien laatua Acconin tuotantoprosessissa valvotaan ja testataan jatkuvasti.

Syväkeräyssäkit taas ovat tuttuja isommilta jätteenkeräyspisteiltä. Niiden pohjan ja nostoremmien ompeleiden lujuuden lisäksi vieläkin tärkeämpi vaatimuskriteeri asetetaan säkkien kemialliselle kestävyydelle.

Puhtaus korostuu säkkien kriteereissä erityisesti silloin, kun sen sisältö liittyy elintarviketeollisuuteen; myllyt toimittavat säkeissä viljaa leipomoille, isommilta elintarvikevalmistajilta taas lähtee esimerkiksi maitojauhetta, koivusokeria xylitolin valmistukseen sekä mausteita. On sanomattakin selvää, että säkeiltä vaaditaan ehdotonta hygieenisyyttä eikä laadusta voi tinkiä.

Nostotuotteiden valmistukselta ja materiaaleilta vaaditaan erityisen korkeaa laatutasoa.

Ratkaisu on aina löytynyt

Teva-Teamin kanssa Accon on tehnyt yhteistyötä yli 20 vuotta ja tällä hetkellä Teva toimittaa Acconille lankoja: viittä pääartikkelia sekä muutamia erikoistuotteita.

Yhteistyö on ollut helppoa: toimitusajat ovat nopeat ja laadun suhteen on todella vähän ongelmia. Tevalta päin ollaan meihin paljon yhteydessä ja loma-ajat yms. ilmoitetaan etukäteen, joten ennakointi on helppoa, kertoo Partanen.

Varsinkin viime vuosina erityisiin tarpeisiin on pyydetty Tevalta apuja ja ratkaisu on aina löytynyt. Kotimaisen toimijan kanssa palvelua saa nopeasti.

Kyllä laatu merkitsee paljon. Langat ovat olleet aina tasalaatuisia ja se on meille tuotannon kannalta erityisen tärkeää. Myös palvelulla on väliä: meillä on esimerkiksi langoille eri kokoisia puolia ja Teva on pystynyt räätälöimään tuotteita juuri meidän tarpeisiin, Partanen päättää. 

Accon Suomi

Accon Suomi Oy

  • Valmistaa suursäkkejä käsityönä
  • Perustettu vuonna 1984
  • Työllistää Kokkolan tehtaalla noin 50 henkilöä, joista tuotannossa 25 henkilöä ompelijana

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy