Lähetä sähköposti

Dimex

Dimexillä työtä tehdään ylpeydellä ja asenteella, sillä niin tekevät vaatteiden loppukäyttäjätkin. Tiivis yhteistyö Tevan kanssa on jatkunut vuosikymmenien ajan ja kehittyy jatkuvasti. Dimexillä on lähdetty liikkeelle kuljettajien vaatettamisesta, mutta myöhemmin laajennettu mm. rakentamiseen ja teollisuuteen. Arvopohja on kuitenkin pysynyt koko ajan samana: asiakkaille halutaan tarjota parasta mahdollista ratkaisua ja lupauksista pidetään kiinni.

Toimiva työvaate helpottaa arkea

Tärkeintä materiaalivalinnoissa on tietysti se, että laatu on kohdallaan. Työvaatteissa materiaalit ovat niin kovalla kulutuksella, että kestävyys ja toiminnallisuus ratkaisevat.

Riitta Krogerus – Dimexin toimitusjohtaja

Kestävyys ja toiminnallisuus vaikuttavat myös lopullisen käyttäjän ostopäätökseen ja valintaan. Lisäksi työn vaatimukset tuovat omat haasteensa. Dimexillä keskitytään raskaiden olojen työvaatteisiin, jolloin vaatteen täytyy olla samaan aikaan mukava sekä kestää aikaa ja olosuhteita:

Vaate ei se saa millään tavalla hankaloittaa työskentelyä, vaan sen tulee auttaa ja helpottaa! Työvaatteet kestävät keskimäärin puolesta vuodesta jopa kymmeneen vuoteen, keskimäärin kaksi kautta, Krogerus jatkaa.

Käyttäjät ovat vaatteiden parhaita asiantuntijoita, joten palautteita seurataan tarkalla korvalla ja toiveisiin reagoidaan nopeasti. Tuotekehitys on jatkuva prosessi. Työvaatteiden materiaalit ovat kovalla kulutuksella. Kestävyys ja toiminnallisuus ratkaisevat.

Laadukasta ja varmaa

Omassa liiketoiminnassaan Dimexillä toimitusvarmuus on sujuvan tuotannon kivijalka. Jos materiaalit ovat myöhässä, pysähtyy myös tuotanto. On siis ensisijaisen tärkeää, että toimitus tapahtuu silloin kun on sovittu.

Luotettavuus nousee tärkeään asemaan myös kumppaneissa. Tavaran on tultava ajallaan ja sellaisena kun on sovittu. Näissä vaatteissa myös vaatimuspatteristo on hyvin erilainen verrattuna vaikka t-paitoihin ja farkkuihin, joten laatua tarkkaillaan jatkuvasti, Krogerus summaa.

Parasta on vuorovaikutus

Yhteistyötä Dimex on tehnyt Teva-Teamin kanssa lähes alusta alkaen. Tuotteiden lisäksi tekemistä on laajennettu myös palvelupuolelle – tevalaiset toimivat Dimexin agenttina Kiinan tuotantopuolella ja hoitavat mm. laadunvalvontaa.

Pitkä historia jo kertoo, että asiat ovat menneet poikkeuksellisen hyvin. Aina on löytynyt uusia juttuja: Tevalta käydään meillä kertomassa heidän kehittelemistään uutuuksista, ja toisaalta myös kysymme heiltä jos tuotekehityksestä nousee esiin uusi tarve, Krogerus selventää.

Yhteistyökumppaneiden valinnassa yhteiset arvot nousevat tärkeään asemaan. Dimexillä halutaan keskittyä omaan tekemiseen ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Paras asia on ehdottomasti vuorovaikutus, se on kyllä poikkeuksellisen hyvää meidän välillämme! Kaikki käydään läpi avoimesti. Sellaisten kumppaneiden kanssa on erityisen mukava tehdä töitä, kun voi luottaa toisen tekemiseen täysin, Krogerus päättää.

Dimex

  • Suomalainen perheyritys
  • Perustettu vuonna 1982
  • 410 000 toimitettua vaatetta vuonna 2018
  • Suunnittelu, kaavoitus, malliompelu, myynti ja markkinointi Leppävirralla
Dimex työvaatteet

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy