Lähetä sähköposti

Sasta

Sastan sielu on syvällä suomalaisessa erämaassa ja perinteet peilaavat suomalaisia eränkävijän arvoja sekä aitoa välittämistä luonnon hyvinvoinnista. Sasta tekee kestäviä ja teknisiä vaatteita tilanteisiin, joissa varusteisiin on pystyttävä luottamaan sataprosenttisesti.

Kiinnitämme enenevässä määrin huomiota toimintamme ympäristövaikutuksiin ja teemme koko ajan töitä sen eteen, että löydämme vastuullisia tapoja tuottaa vaatteita vaativiin olosuhteisiin. Haluamme tarjota laadukkaita tuotteita, jotka kestävät käytössä pitkään.

Kirsi Kärkkäinen, Sastan tuotepäällikkö

Yhteistyö Tevan kanssa kestänyt jo vuosia

Olemme tehneet hyvää ja laadukasta yhteistyötä jo vuosia. Meille yhteistyössä on arvokasta se, että he ovat äärimmäisen palvelualttiita. Jos meillä on kysyttävää, voimme aina kysyä ja he löytävät meidän ongelmaamme aina vastauksen. Lisäksi Tevan toimitusvarmuus on aina ollut loistoluokkaa. Meidän mallistomme on niin sanottu jatkuvamallisto, eli tuotantoa täydennetään ja paikataan jatkuvasti. Saamme nopealla aikataululla heiltä vetoketjuja näihin täydennyseriin. Lisäksi meillä toimii Nurmeksessa oma korjausompelimo, jossa käytämme myös Tevan vetoketjuja.

Matka alkaa siitä mihin helppokulkuiset polut päättyvät

Sastan tyypillinen asiakas on metsästystä ja retkeilyä harrastava henkilö, joka arvostaa laatua, pitkäikäisyyttä ja kotimaisuutta. Sasta kertookin, että heidän asiantuntijuutensa retkeilyvaatteiden osalta alkaa siitä, mihin hoidetut tiet ja helppokulkuiset polut päättyvät. Teemme kestäviä vaatteita tilanteisiin, joissa varusteisiin on pystyttävä luottamaan sataprosenttisesti.

Sasta haluaa olla vaikuttamatta siihen, että puhdas luonto säilyy myös tuleville sukupolville.

Sastan synty on kertomus nurmeslaisen miehen kekseliäisyydestä ja sinnikkyydestä saada metsästys- reissuilleen mukava eräpuku. Tiettömät taipaleet ovat pitkiä, asumuksien tarjoamat suojat harvassa. Metsään mennään nöyrällä mielellä, luontoa ja sen karuja oloja kunnioittaen. Tästä ajatuksesta kumpusi Sastan arvopohja, joka kantaa vuosikymmenestä toiseen.

sasta erävaatteet

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy