Lähetä sähköposti

SIOEN turvavaatteet

SIOEN valmistaa ballistisia turvavaatteita 1980 luvulta asti ja yritys kuuluu Belgialaiseen SIOEN-konserniin. Yritys toimii Suomessa omana tulosvastuullisena yksikkönä ja sen toimipaikka sijaitsee Vantaalla.

Yrityksen asiakkaita ovat kansainvälisellä tasolla mm. poliisit, armeijat ja muut turvallisuuden toimijat, jotka tarvitsevat henkilökohtaisia kovien uhkien suojavarusteita. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluu mm. korkeatason suojaliivejä niin vaatetuksen alle kuin vaatteiden päällä pidettäväksi. Luotiliivien lisäksi heiltä löytyy mm. erityyppisiä kilpiä, väkijoukkojen hallintaan.

Laadun lisäksi muotoilu ja kestävyys ovat välttämätöntä

Tuotteemme ovat kehittyneet vuosien varrella paljon. Ennen liivit olivatkin painavia ja kankeita, epämukavia käyttää. Nykyisin materiaalit mahdollistavat käyttömukavuuden maksimoinnin vaativiin tilanteisiin. Laadun lisäksi muotoilu ja kestävyys ovat välttämätöntä. Osa viranomaisille menevistä varusteista tehdään kantajan mittojen mukaan.

Olemme ostaneet runsaat 20 vuotta Teva-Teamilta AMANN-lankaa tuotantolinjallemme. Tuotteillamme on standardivaatimukset sekä tuotteidemme takuuajat vaihtelevat kahdesta vuodesta jopa 10 vuoteen. AMANN-lanka on täyttänyt vaatimukset tuotteisiimme.

Minja Kokkonen, Project Manager

Hyvän langan ja muiden tarvikkeiden lisäksi Teva-Team on näyttänyt taidon kuunnella asiakasta. He tarjoavat tuotteita, jotka ovat nimenomaan meille sopivia. Vahvuutena mainitsisin aktiivisen yhteydenpidon ja responsiivisuuden asiakaspalvelussa.

Vaikka tekstiili- ja vaatetusala on kokenut vaikeita aikoja, Teva-Team on kehittynyt ajan vaatimalla tavalla ja pystynyt tarjoamaan ongelmaratkaisua meille. Tällä hetkelläkin olemme kartoittamassa heidän kanssaan uusien materiaalien ja design yhteensopivuutta, syventäen jälleen yhteistyötämme.

sioen ballistics referenssi

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy