Lähetä sähköposti

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy on siivousalan tuotteita valmistava yritys. Heidän myyntitoimistonsa sijaitsee Espoossa ja yritys työllistää kansainvälisellä tasolla n. 3000 henkilöä. Yrityksen ykköstuoteperhe, Vileda on tuttu nimi kuluttajillekin.

Heidän Salossa toimivassa tuontantoyksikössä toimii 65 työntekijää. Tuotannossa valmistuu Swep-tuotemerkillä siivousvälineitä ammattisiivoukseen. Esimerkiksi moppeja myydään 1, 2 milj. kappaletta vuodessa (vuonna 2017) ympäri maailman.

Serafil-langalla kestävyyttä

Swep-lanka- tai kangasmoppien ompelussa käytetään AMANN Serafil-langalla. Tuotantovaiheet vaativat langalta erityistä kestävyyttä ja laatua sekä hyvää toimivuutta läpi prosessien. Tuotteen käyttötarkoitus luo puolestaan omat vaatimukset mm. käytössä olevien moppien täytyy kestää jatkuvaa konepesua.

Teva-Teamin kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pidempään, yli 20 vuotta. Heiltä ostamme AMANN-lankaa, jota hallinnoimme Teva-teamin varastobufferin avulla. Langat ovat 14 000m puolissa, ja menekki on vuositasolla 25 miljoonaa metriä (vuonna 2017).

Saamme tilauksen yhteydessä tarvittavat sertifikaattidokumentit, sillä käytössämme on ISO 9001. Lisäksi toiminnassamme noudatamme QualityAssurance 16 -laatustandardia, joka on yrityksen oma laadunvarmistusjärjestelmä, muttei yhtään sen kevyempi kuin ISO-sertifiointi.

Toiminta Teva-Teamin kanssa on muuttunut hyvin varmaksi ja rutiininomaiseksi. Kuitenkin nyt Teva-teamin kertoessa laajemmin valikoimastansa, saimme idean ja pyysimme heitä selvittämään asioita tuleviin kehityksiin tuotteissamme.

Tuotteen laatu ja loistava asiakaspalvelu on Teva-Teamin valttikortit!

Ulla Reiman, Plant Manager & R&D Textiles Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy, Salo
fredenberg referenssi

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy