Lähetä sähköposti

SIEVI

Kotimainen jalkinevalmistaja Sievin Jalkine täyttää maaliskuussa 70 vuotta. Sievin Jalkine on Lauri Jokisen Sievin Asemakylälle perustama yritys, johon hän palkkasi alkuun neljä suutaria valmistamaan nahkasaappaita pienessä torpassa.

Sievi on tänään Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, joka työllistää yhteensä noin 500 työntekijää. Sievin tuotantolaitokset sijaitsevat Sievissä sekä Oulaisissa ja niissä valmistuu vuosittain yli 1,1 miljoonaa paria jalkineita. Sievin valikoima kattaa yli 200 työelämään sekä vapaa-aikaan sopivaa tuotetta.

Langasta kestävään yhteistyöhön

Teva Team toimittaa Sieville Amannin lankoja, yhteistyötä on tehty vuodesta 1988 lähtien. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja antoisaa, Teva Team on avulias, täsmällinen toimituksissaan, auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä ja on järjestänyt Amannin lankakoulutuksen meille Sievin ja Oulaisten tehtaille lokakuussa 2019, Juha Jokinen summaa yhteistyötä.

Terveellinen ja turvallinen elämä on jokaisen yrityksen vastuulla

Sievi luo jatkossakin innovaatioita terveellisemmän ja turvallisemman työelämän puolesta. Keskitymme siihen, että tuotteidemme käyttäjillä on entistä parempi olla ympäröivän maailman muuttuessa. Haluamme omalta osaltamme olla vähentämässä tapaturmia ja panostaa siihen, että asiakkaamme saavat markkinoiden käyttömukavimmat tuotteet myös tulevaisuudessa.

Sievi haluaa jatkossakin panostaa nykyaikaiseen teknologiaan ja valmistautua tulevaisuuteen investoimalla 15 miljoonaa euroa tuotanto- ja varastotilojen laajennukseen sekä varastoautomaatioon Sievissä. Investointi tulee pitämään sisällään uutta, alalla ennen käyttämätöntä automaatiota. Laajennuksen rakennusvaiheen on tarkoitus valmistua syksyllä 2021 ja varastoautomaation käyttöönotto 2022 lop- puun mennessä.

Sievi katsoo rohkeasti eteenpäin. Olemme tehneet asiat aina omalla tavallamme – Sievin tavalla. Näin olemme pystyneet antamaan asiakkaillemme ainutlaatuisen käyttäjäkokemuksen, jonka perintöä vaalimme myös tulevaisuudessa, summaa Jokinen.

Sievi referenssi

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy