Lähetä sähköposti

Ekologisemmat vettä- ja likaahylkivät viimeistykset

Tevalla on siirrytty asteittain vettä ja likaa hylkivien kankaiden käsittelyssä ympäristöystävällisempiin C6-aineisiin. Fluoratut C6-aineet eivät sisällä pitkäketjuisia C8-perfluorattuja yhdisteitä, joten viimeistelyaine on siten entistä turvallisempi ja myös luontoa säästävä. Lyhyemmän ketjun perfluoroalkyyli C6 ei myöskään sisällä haitallisia PFOS eikä PFOA -yhdisteitä.

Käsittelyn tärkeimmät ominaisuudet: veden ja lian hylkivyys säilyy kankaissamme uudellakin käsittelyllä erinomaisella tasolla. C6-käsittely hylkii myös rasvaa ja öljyä, hengittää hyvin, eikä näy kankaan pinnalla.

Jotta kangas myös säilyttää nämä ominaisuudet mahdollisimman tehokkaasti loppukäytössä, muistutamme, että pesujen jälkeen vaatteet tulee rumpukuivata tai höyryttää, jolloin hylkivyys aktivoituu aina uudelleen ja uudelleen. 

C6-käsittely pähkinänkuoressa:

  • hylkii vettä ja likaa
  • hylkii myös öljyä ja rasvaa
  • hengittävä
  • hyvä ilmanläpäisy
  • näkymätön
  • PFOA (Perfluorooctanoic acid) ja PFOS (Perfluorooctanesulfonic acid) vapaa

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy