Lähetä sähköposti

Teva-vetoketju

Teva-vetoketjut valmistetaan ns. omatuotantona yhteistyökumppaneilta alihankintana. Tämä tarkoittaa, että ostamme kapasiteettia eri tuotantolinjoilta kuten spiraaliketju, valuketju ja metalliketju. Yhteistyökumppanimme sijaitsevat Turkissa ja Tsekeissä. Kaikki ketjujen suunnittelutyö ja kokonaisuuksien suunnittelu tehdään Teva-Teamin toimesta tai yhdessä asiakkaiden kanssa. Tuotannot täyttävät Ökö-Tex sertifikaatinmukaiset vaatimukset.

Näin vetoketjuvalikoimamme kasvaa huomattavasti verraten aikaisempaan tarjontaamme. Ketjut täyttävät viimeisimmät BS EN 16732:2016 laatuvaatimukset kaikissa luokissa A-E. Ketjujen toimitusaika on normaalisti 2-3 viikkoa tuotannosta ja 1-2 vuorokautta varastosta. Nyt uutena mahdollisuutena voimme muokata asiakaskohtaisen puskurivaraston Turkuun, jolloin toimitusaika on eittäin nopea. Spiraali ja valuketjua on saatavilla myös vettähylkivinä vaihtoehtoina.
Mahdollisuuksia kaikkiin ketjutyyppeihin on saatavilla enemmän kuin aikaisemmin. Mainittakoon smooth reunanauha, joka tekee roisketiiviistä ketjusta huomattavasti “pehmeämmän” ja joustavamman. Myös värivaihtoehtoina ovat kaikki reunanauhan värit, jolloin laminoita filmi on läpinäkyvä. Toinen vaihtoehto on musta laminoitava filmi. Näihin onnistuu tarvittaessa myös printtaus päälle, esimerkiksi asiakkaan logon muodossa.

Olemme vaihtoehdoillamme hyvin joustavia kehittämään tuotteita juuri sellaisiksi, mikä kulloinenkin tarve vetoketjulle on. Kehittämällä saamme teille juuri sellaisen vetoketjun kuin tarve on.

Vetimetkin onnistuvat asiakaskohtaisesti ja personoidusti hyvin kohtuullisilla valmistusmäärillä. Metallilukkoihin on saatavlla myös useampia eri maalausvaihtoehtoja. Perinteisen maalauksen lisäksi onnistuu pistoolimaalaus, metallipinnat sekä soft touch pinta, joka nimensä mukaisesti on kumimainen ja pehmeä. Eri maalauspinnoilla saadaan vetimet näyttämään juuri halutun näköisiltä.

Spiraaliketjut

Spiraaliketjuissa saatavilla olevat kokoluokat ovat 4mm, 6mm, 7mm, 8mm sekä 10mm. Valikoimissamme on myös metriketjut ja lukot eri leveyksin.
Saatavilla on myös reppuihin ja laukkuihin erityisesti soveltuvat 6/7mm spiraaliketjut. Näissä vahvuuksissa on huomioitu reppujen sekä laukkujen kesto-ominaisuuksia sekä vaatimuksia. Venekuomuihin on saatavilla WR käsitelty 10mm spiraaliketju.
Nyt myös 4mm piiloketju saatavilla valikoimistamme. Luonnollisesti myös reversed ketjut ovat tuotantovalikoimiamme.
Valikoimissa uutuutena on nyt myös spiraaliketjut joissa itse spiraaliosa voi olla myös hopea, kultainen tai jokin muu valikoimamme värivaihtoehto. Alla kuvattuna muutama spiraalin esimerkki värivaihtoehto.

Valuketjut

Valuketjuissa laatuina ovat 4mm, 6mm, 8mm sekä 9mm.
Valettua metalli-imitaatioketjua on saatavila 6mm sekä 8mm ketjuihin.
Valuketjuihin on saatavilla useita erilaisia kombinaatioita hammastuksen ja nauhan välillä sekä lukko/vedin yhdistelmiä. Alla kuvattuna esimerkkinä muutama hammastusvaihtoehto.

Valuhammastukseen on saatavilla myös fluorisoivia imtaatiovärejä, kuten alla.

Metalliketju

Metalliketjujen osalta valikoimamme laajenee huomattavasti sekä ketjujen hintataso on nyt huomattavan kaupallisempi. Metalliketjuissa hammastuksien metallivärivalikoima on hyvin laaja. Metalliketjujen valikoimamme alkaa aina 2mm hammastuksesta päätyen 10mm hammastukseen asti, sisältäen kokonaisuudessaan 2mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm ja 10mm. Metalliketjujen hammastusta voidaan harjata asiakkaan vaatimusten mukaisesti useampia kertoja, jolla saadaan metallipinta niin sileäksi kuin asiakas ne haluaa.
Alla esimerkkejä metalliketjujen hammastusvaihtoehdoista.

Metalliketjujen metallipintoja on valittavana huomattava määrä. Alla muutama esimerkki näistä.

Erikoisuutena saatavilla on myös 15mm metalliketju.

Lukot/Vetimet

Lukkovaihtoehtoina ovat auto-lock, non-lock ja semi-lock.

Alla on kuvattuna erilaisia vetimen kiinnitysvaihtoehtoja lukkoon. Yleisimmin käytetty vaihtoehto on kiinnittää vedin suoraan kapin alle tai välilenkkiin. Mahdollista on myös koukkukiinnitys. erilaiset nauha- ja nyörivetimet voidaan myös kiinnittää valmiiksi tehtalla vetimeen.

Vetoketjujen sulkeminen

Myös erilaisten vetoketjujen sulkemiseen liittyvien vaihtoehtojen määrä lisääntyy. Asiakas voikin määritellä hyvin monesta eri vaihtoehdosta omanlaisen ketjukokonaisuuden.
Valittavana on ylästopparin-, alastopparin- sekä pinnin ja pinniboksin materiaali. Ja samat valinnat eri ketjutyypeissä kuten avoketju, umpiketju, kahdensuunnan ketju jne. Alla kuvattuna eriketjutyyppeihin valittavana olevia yksityiskohtia.

Alla vastaavasti kuvattuna yhden- ja kahdensuunnan ketjutyypit

BS EN 16732:2015 vaatimukset vetoketjuille, koskien loppukäyttäjää

Tähän on koottuna vain muutamia yksittäisiä esimerkkejä siitä mitä kaikkea valikoimamme käsittää jatkossa. Myös tarkempia tietoja on saatavilla erilaisiin komponettien yhdistämiseen.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy