Lähetä sähköposti

Ekologisen jälleenrakennuksen jäljillä

Ekologinen kestävyyskriisi eli ilmastonmuutos, muuttaa merkittävällä tavalla toimintaympäristöämme. Jotta tähän haasteeseen pystytään vastaamaan, tarvitaan kulttuurin ja toimintatapojen muutoksia. Me huomioimme ekologisuuden kaikessa tekemisessämme ja olemme yhdessä asiakkaiden kanssa kehittäneet erilaisia projekteja, joiden kautta pystymme tekemään osamme. Ekologisuus ei ole meille vain kierrätetty tai kierrätettävä materiaali. Se on yhdistelmä näitä molempia.

Väestön ikääntyminen – ihmiset elävät pidempään ja väestö vanhenee. Väestön ikääntymisellä on merkittäviä vaikutuksia työmarkkinoihin. Meidän näkökulmastamme väestön ikääntyminen tarkoittaa sosiaali- ja hoiva-alan työpaikkojen kasvamista ja samalla alan työvaatettaminen lisääntyy. Tämä tulee tulevaisuudessa näkymään myös kasvavana työkenkien kulutuksena. Muuttuva maailma tuo erilaisia ja muuttuvia tarpeita myös eri tekstiileille ja tähän haasteeseen olemme osaltamme vastaamassa.

Verkostomainen valta voimistuu – Yhteiskuntajärjestelmät ovat uuden edessä sisäisesti ja ulkoisesti. Maailman valtasuhteet ovat muutoksessa. Monet yhteiskunnalliset ongelmat ovat monimuotoisia, eikä yhtä oikeaa ratkaisua ole olemassa. Samalla tietoa tuotetaan enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhteiskuntajärjestelmien muutos luo uusia mahdollisuuksia verkostoitua. Yhteistyö eri yritysten ja organisaatioiden välillä luo mahdollisuuksia myös innovointiin. Uudet innovaatiot tulevat tietoisuuteemme nyt kovalla vauhdilla. Asiakaslähtöinen palvelumuotoilu on mahdollisuus innovoida, verkostoitua ja yhdistää eri osaamiset samaan tuotteeseen.

Teknologia sulautuu kaikkeen elämään – Teknologia ei vain kehity nopeasti, vaan tulee koko ajan isommalla volyymilla osaksi yhteiskuntaa. Tekoäly on tämän hetken kuuma puheenaihe ja sen mahdollisuuksia tulevaisuudessa voimme vain arvailla. Kaikki yritykset ovat hakemassa omaa kehityssuuntaansa muuttuvan ja kehittyvän teknologian saralla. Meidän tulee tottua ajatukseen, jossa kehittyvä teknologia on meidän työkaveri, ei uhka. Yhä useampi asia tapahtuu erilaisilla digitaalisilla alustoilla ja tämä tulee ohjaamaan arkeamme yhä vahvemmin.

Talouden suunta – Talouteen kohdistuu tällä hetkellä paljon painetta. Mikä asetetaan talouden kannalta tärkeimmäksi tavoitteeksi: kasvu, hyvinvointi vai ympäristö? Onko vastuullisuus kiertotaloudessa vain kulu? Uskomme, että kuluttajissa on paljon vastuullisuuden huomioivia asiakkaita. Me haluamme olla muuttamassa kestävyyttä ja näemme, että kuluttajien käyttäytyminen tulee muuttumaan vastuullisemmaksi tiedon lisääntyessä. Näin ollen myös tuotteiden laatuvaatimukset nousevat. Tämä on ekologisen muutoksen näkökulmasta yksi tärkein muutos. Uskomme, että sijoittajat ja investoijat tulevat vaatimaan yrityksiltä vastuullisuutena myös tämän asian huomioimista. Haluamme olla luomassa arvoketjua, jossa yritysten arvot kohtaavat vastuullisissa valinnoissa.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy