Lähetä sähköposti

Varmista vetovoimasi – Ota Teva-vetoketju osaksi tuotantoasi! 

Oletko miettinyt, että tuotteesi laatu voisi kehittyä uuden ja luotettavan vetoketjun avulla? Ehkäpä haluaisit kokeilla kotimaista valmistajaa, joka tuntee Pohjoismaiden ja Euroopan markkinat? 

Vetoketjunvalmistajan tai mallin vaihtaminen ei kuitenkaan kuulosta helpoimmalta tehtävältä. Mielessä voi olla monta ajatusta siitä, miten siirtymä pystyttäisiin toteuttamaan mahdollisimman sujuvasti. 

Teva-Team tarjoaa sujuvan ja tuotantoystävällisen siirtymän vanhasta vetoketjumallista uuteen kotimaiseen Teva-vetoketjuun. Me Teva-Teamilla tunnemme tuotannon haasteet, joten haluamme olla enemmän kuin pelkkä vetoketjujen toimittaja. Autamme sinua oikeiden vetoketjujen valinnassa, tuotannon optimoinnissa ja tulevaisuuden haasteisiin vastaamisessa. Tarjoamme juuri sinulle sopivan palvelumallin! 

Sulava siirtymä tuotannon ehdoilla 

Teva-team tietää, miten vetoketjun vaihtaminen onnistuu sujuvasti, niin että tuotanto ei seisahdu. Etsimme juuri sinun tuotantoosi sopivan ratkaisun, minkä ansiosta laadukkaampaan vetoketjuun siirtyminen ei aiheuta ongelmia. Olemme sitä mieltä, että paremman laadun täytyy olla parempaa myös tuotannon kannalta. 

Asiantuntijamme tuntevat erilaiset vaate- ja tekstiilialan tuotantotavat, minkä ansiosta pystymme asettumaan yrittäjän saappaisiin. Voimme siis löytää juuri sinun tuotantoosi sopivan siirtymän, joka onnistuu sulavasti. 

Miten valitsen oikean vetoketjumallin tuotantoon? 

Sinun ei tarvitse pähkäillä vetoketjumallien kanssa yksin, sillä asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sopivan mallin valinnassa. Oli kyseessä sitten jo olemassa oleva tuote, johon halutaan vaihtaa vetoketju tai sitten täysin uusi tuote, johon halutaan oikeanlainen vetoketju, Teva-Team pystyy auttamaan sinua. 

Valitsemme vetoketjun sen mukaan, mikä sopii juuri sinun tuotteeseesi. Koko, materiaali, toimintatapa sekä mahdolliset erikoisominaisuudet vaikuttavat vetoketjun valintaan. Jotkin tuotteet saattavat tarvita erityisen kestävän vetoketjun, toiset taas voivat tarvita vedenkestävän vetoketjun. 

Tutustu valikoimaamme!

METALLIKETJUT

Metalliketjut ovat perinteinen ketjutyyppi, jota on käytetty yleisesti nahkatakeissa, kengissä ja laukuissa.

ROISKETIIVIIT VETOKETJUT

Roisketiiviit vetoketjut ovat PU-laminoituja. Ketjun nurjalle puolelle on tällöin laminoitu PU-filmi. Filmi on normaalisti transparentti ja sitä saa kiiltävä- tai mattapintaisena.

SPIRAALIVETOKETJUT

Spiraaliketju soveltuu hyvin avo- ja umpiketjuksi, X-avo- ja X-umpiketjuksi, sekä myös R- ja O-ketjuksi.

VALU VETOKETJUT

Valuhammasketju on hyvin kevyt verraten metalliketjuun. Valuketjuissa on paljon mahdollisuuksia muokata tuotetta asikaskohtaisesti.

METRIVETOKETJUT

Metrivetoketjut ovat pakattuina rullille ja niitä saa kaikissa laaduissa, spiraaliketjuna, valuketjuna sekä metalliketjuna. Metritavara voi olla värjättyä tai värjäämätöntä.

Tuotannon optimointi ja projektit 

Vetoketjujen toimituksen lisäksi haluamme olla sinulle kehitykseen kannustava kumppani. Jatkuvan tuotannon lisäksi osaamme avustaa myös yksittäisissä projekteissa. Joskus tarkoitus on tuottaa vain rajoitettu erä tiettyä vetoketjullista tuotetta. Silloin me autamme tuotannon suunnittelussa vetoketjun osalta. 

Räätälöityä palvelua juuri sinulle 

Tuotannon sujuvuuden lisäksi mietimme myös, miten tuote palvelee loppukäyttäjää parhaiten. Tutustumalla tuotantoon sekä loppukäyttäjän tarpeisiin pystymme luomaan palvelukokonaisuuden, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne. Lisäksi meillä on käyttöoikeus Design from Finland –merkkiin. 

Otetaan siis yhdessä askel kohti vetovoimaisempaa tulevaisuutta kotimaisten vetoketjujen, räätälöityjen kokonaisuuksien sekä käyttäjäystävällisten ratkaisujen avulla! 

Ole yhteydessä Teva-Teamin asiantuntijaan, jos kiinnostuit ratkaisuistamme. 

vetoketju

TULE TUTUSTUMAAN

Tule tutustumaan Teva-Vetoketjut -toimitiloihin. Esittelemme mieluusti tuotteet ja prosessit.

SOITA JA VARAA TUTUSTUMISKÄYNTI

puhekupla

TARVITSETKO ISOMMAN TUOTE-ERÄN?

Kerro meille mitä tarvitset ja laadimme sinulle tarjouksen jopa saman päivän aikana.

PYYDÄ TARJOUS

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy