Lähetä sähköposti

Teva-vetoketju on vaatealan kotimainen uutuus 

Teva-Teamilla on suuri ilo esitellä Teva-vetoketju! Teva-vetoketju on ainoa olemassa oleva suomalainen vetoketjubrändi. Suomessa vetoketjujen valmistuksella on syvät perinteet, mutta tällä kertaa olemme päättäneet ottaa askeleen kohti uutta ja innovatiivista tulevaisuutta. 

Meille on myönnetty Design from Finland -merkki, mistä olemme hyvin ylpeitä. Pitkällisen suunnittelutyön lopputuloksena on laadukas, kestävä, toimintavarma sekä käyttömahdollisuuksiltaan monipuolinen vetoketju.

Tutustu Teva-valikoimaamme!

METALLIKETJUT

Metalliketjut ovat perinteinen ketjutyyppi, jota on käytetty yleisesti nahkatakeissa, kengissä ja laukuissa.

ROISKETIIVIIT VETOKETJUT

Roisketiiviit vetoketjut ovat PU-laminoituja. Ketjun nurjalle puolelle on tällöin laminoitu PU-filmi. Filmi on normaalisti transparentti ja sitä saa kiiltävä- tai mattapintaisena.

SPIRAALIVETOKETJUT

Spiraaliketju soveltuu hyvin avo- ja umpiketjuksi, X-avo- ja X-umpiketjuksi, sekä myös R- ja O-ketjuksi.

VALU VETOKETJUT

Valuhammasketju on hyvin kevyt verraten metalliketjuun. Valuketjuissa on paljon mahdollisuuksia muokata tuotetta asikaskohtaisesti.

METRIVETOKETJUT

Metrivetoketjut ovat pakattuina rullille ja niitä saa kaikissa laaduissa, spiraaliketjuna, valuketjuna sekä metalliketjuna. Metritavara voi olla värjättyä tai värjäämätöntä.

Teemme historiaa Suomen markkinoilla  

Me Teva-Teamilla emme ole vain vetoketjujen valmistajia; olemme tarinankertojia, perinteen jatkajia ja suomalaisen käsityötaidon ylpeitä vaalijoita. Jokainen vetoketju, jonka valmistamme, on kädenjälkemme perinteen, laadun ja kestävyyden yhdistelmä. Suomalaisuus ja tinkimätön laatu kulkevat käsi kädessä brändimme ytimessä. 

Teva-vetoketju: 

  • Kestävä 
  • Laadukas 
  • Monipuliset käyttökohteet 
  • Toimintavarma 
  • Kotimainen 
  • Helppo ottaa osaksi tuotantoa 

Kun haluamme luoda uutta, tarkoitamme sitä kirjaimellisesti ja vertauskuvallisesti. Teva-Teamilla ei ole pelkästään vuosikymmenien kokemusta perinteisestä vetoketjunvalmistuksesta, vaan olemme myös omistautuneet uudenlaisten, innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä. Haluamme olla mukana muotoilemassa tulevaisuutta yhdessä teidän kanssanne. 

Meihin luottavat

Teva-vetoketjut soveltuvat kaikille toimialoille. Meidän kanssa tulevaisuutta luomassa mms. alla olevat kumppanit.

Ota kotimainen vetoketju osaksi tuotantoasi 

Olemme täällä juuri teitä varten, olipa tarpeenne sitten millainen tahansa. Olkaa rohkeasti yhteydessä, ja luodaan yhdessä juuri teidän tarpeitanne vastaava vetoketju – olipa kyseessä sitten vaatteet, laukut, kengät, tekniset tekstiilit tai mikä tahansa muu tuote tai toimiala. Teva-Team ei ole vain brändi, vaan kumppani, joka ymmärtää tarpeenne ja tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja. 

Tulevaisuus on yhteinen seikkailu, ja me olemme täällä varmistamassa, että vetoketjut ovat sen vahva ja kestävä yhdistävä lenkki. Odotamme innolla yhteistyötämme ja uudenlaisen tulevaisuuden rakentamista kanssanne! 

vetoketju

TULE TUTUSTUMAAN

Tule tutustumaan Teva-Vetoketjut -toimitiloihin. Esittelemme mieluusti tuotteet ja prosessit.

SOITA JA VARAA TUTUSTUMISKÄYNTI

puhekupla

TARVITSETKO ISOMMAN TUOTE-ERÄN?

Kerro meille mitä tarvitset ja laadimme sinulle tarjouksen jopa saman päivän aikana.

PYYDÄ TARJOUS

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy