Lähetä sähköposti

Teva-Team otti ohjat omiin käsiinsä – Valmistamme nyt omia vetoketjuja

Vuosi 2024 tuo mukanaan suuria muutoksia Teva-Teamin toimintaan. Kun Salmi Oy lopetti vetoketjujen valmistuksen, meidän piti löytää ratkaisu ongelmaan. Joko vetoketjut putoaisivat pois tuotevalikoimastamme tai yrityksen pitäisi löytää muunlainen ratkaisu vetoketjujen myymiselle. 

Meille muodostuikin nopeasti kuva oman vetoketjun valmistamisesta. Tämän jälkeen alkoi sidosryhmien tarkastelu nopealla aikataululla, jotta löytäisimme sopivan kumppanin. Asiat sujuivat suunnitellusti, ja huhtikuussa 2023 meillä olikin jo runsaasti erilaisia vaihtoehtoja vetoketjun valmistamiseksi. Kesällä toimitimme ensimmäiset Teva-vetoketjut, ja nyt puoli vuotta myöhemmin valmistaminen pyörii jo usealle eri toimialalle sekä asiakkaalle. 

Tutustu valikoimaamme!

Spiraaliketjut >

 • Hyvät kesto-ominaisuudet ja toiminnallisuus
 • Soveltuu avo- ja umpiketjuksi
 • Saatavilla 4mm, 6mm, 6,4mm, 8mm ja 10mm

Valuketjut >

 • Saatavilla roiskesuojattuna sekä wr kyllästettynä
 • Ketjun hampaiden lukumäärää voidaan määritellä
 • Saatavilla 4mm, 6mm ja 9mm, avo sekä umpiketjuna

Metalliketjut >

 • Runsas värivalikoima
 • Lukkoja on saatavilla auto-lock ja semi-lock sekä non-lock versioina
 • Saatavilla 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 9mm ja 12,6mm

Metriketjut >

 • Saatavana spiraaliketjuna, valuketjuna sekä metalliketjuna
 • Värivaihtoehdot: värjätty, värjäämätön, metallinvärinen
 • Voidaan käsitellä vettä hylkiväksi

Vetimet >

 • Voidaan kiinnittää erilaisin ratkaisuin lukkoihin
 • Lukkovaihtoehdot: auto-lock, camlock tai non-lock
 • Kiinnitys onnistuu suoraan kapin alle

Miten valitsimme kumppanin vetoketjujen valmistukseen? 

Kumppanin valinnassa meille tärkeitä kriteerejä olivat kumppanin halu kehittää erilaisia vetoketjuja sekä laatuvaatimuksien nostaminen vaadittavalle tasolle. Painotimme valinnassa myös moderneja tuotantotiloja ja -koneita. Tiloihin ja koneisiin panostaminen kertoo meille vakaasta tulevaisuudesta ja halusta valmistaa vetoketjua myös tulevaisuudessa. 

Nyt olemme positiivisessa tilanteessa, koska tuotanto muuttaa uusiin tiloihin vuoden 2024 aikana. Olemme aloittaneet yrityksemme sisäisen auditoinnin ja tällä hyväksi havaitulla tiellä jatkamme edelleen vaiheittain tuotannon siirtyessä uusiin tiloihin.

Laatu pysyy keskeisessä osassa 

Teva-Teamille tärkeitä asioita on myös erilaiset modernit ratkaisut tuotannossa, kuten veden uudelleenkäyttö 50 prosenttisesti ja sähkön omavaraisuuden tavoittelu aurinkopaneelien avulla. Huomioitavaa on, että tuotannossa käytetään myös kaasua, ei pelkästään sähköä. 

Laadun parantamiseksi olemme hankkineet muun muassa muotteja avo-osiin ja kahden suunnan ketjujen avo-osiin, jotta voimme taata asiakkaidemme laatuvaatimukset koskien vetoketjua. Olemme tuoneet myös uusia muotteja tuotannon kokoonpanoon, jotta voimme palvella laajasti asiakkaitamme, esimerkkinä mainittakoon spiraaliketjun 10 mm avoketjun, joka on nyt valikoimissamme. Valikoimastamme löytyy myös avo- ja umpiketjuja entisen metriketjun lisäksi. Olemme määritelleet vetoketjun nauhat asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi, ja tätä työtä teemme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Meihin luottavat

Teva-vetoketjut soveltuvat kaikille toimialoille. Meidän kanssa tulevaisuutta luomassa mms. alla olevat kumppanit.

Vetoketjut ja muu tuotanto 

Synergiassa vetoketjun valmistuksen kanssa kudomme ja värjäämme tarranauhamme samoissa tuotantotiloissa vetoketjun kanssa. Näin pystymme tuomaan tarranauhoja samoilla rahdeilla vetoketjujen kanssa varastoomme. Myös laadunvalvonta onnistuu luontevasti yhdessä vetoketjujen kanssa. 

Kaikenlainen kehittäminen kiinnostaa meitä, koski se sitten jotain aivan uutta tai vaikkapa vanhaan tarvittavaa muutosta. Pienemmissäkin asioissa haluamme olla tekemässä muutosta juuri asiakkaiden tarpeisiin. 

Olemme jatkossakin hyvin joustava valmistaja, pystyen vastaamaan erikokoisiin valmistusmääriin ja yksilöityihin tarpeisiin. 

vetoketju

TULE TUTUSTUMAAN

Tule tutustumaan Teva-Vetoketjut -toimitiloihin. Esittelemme mieluusti tuotteet ja prosessit.

SOITA JA VARAA TUTUSTUMISKÄYNTI >

puhekupla

TARVITSETKO ISOMMAN TUOTE-ERÄN?

Kerro meille mitä tarvitset ja laadimme sinulle tarjouksen jopa saman päivän aikana.

PYYDÄ TARJOUS >

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy