Lähetä sähköposti

Pro Label-sertifioidut langat  

Työ- ja vuokravaatteita ei käytetä vain tiiviisti, vaan ne myös pestään ja kuivataan usein.   

Työvaatteiden päällä pitämisen ja pesujen jälkeen vaatteiden ei tulisi olla ainoastaan puhtaita, vaan niiden pitäisi pystyä säilyttämään vaatteen muodot sekä värit. Ja ennen kaikkea niiden tulisi säilyttää suojaavuus- ja kesto-ominaisuudet pitkälläkin aikavälillä. Näin ollen vaatimukset, jotka on asetettu teollisille pesuille ja työvaatteille ovat hyvin monimutkaisia. 

Langat ovat läpikäyneet vaativan testin 

Amann -ompelulangat on testattu Hohensteinin testilaboratoriossa DIN EN ISO 15797-standardin mukaisesti.   

Siinä työvaatteet testataan teollisuuspesujen ja kuivausprosessin yhteydessä. Testissä käytetään teollisuuspesulämpötilaa (75 celsiusastetta) ja sen jälkeen vaatteet kuivataan sekä rumpu- että tunnelikuivausmenetelmällä. Testissä tämä prosessi toistetaan 30 kertaa, jonka jälkeen käytettyjen materiaalien kohdalla tarkastellaan niiden kulutuskestoa, kutistumaa, sekä värien kestoa.   

Mikäli testin läpäisee hyväksytysti, sille myönnetään ns. PRO LABEL-SERTIFIKAATTI (DIN EN ISO 30023), jossa käytetään oheisen kaltaista piktogrammia.

Laadukkaat Amann-ompelulangat meiltä 

Suurin osa Teva-Teamin edustamista Amann-ompelulangoista on jo testattu tämän vaatimuksen mukaisesti, ja niille on myönnetty Pro Label-sertifiointi. Haluamme tämän avulla tuoda erityisesti työvaateasiakkaillemme lisää varmuutta ompelulankojen käytännön kulutuskestoa ajatellen. Kysythän aiheesta lisää myynnistämme.

Langat, jotka täyttävät jo nyt Pro Label-sertifioinnin  

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Ompelusuositukset

Ompelulankojen vertailu

Vastuullisuusperiaatteemme

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy