Lähetä sähköposti
Etusivu » Tuotteet » Vetoketjut » Valuketju

Valuketju

Muovihammasketjuja saatavilla 4mm, 6mm, 7mm, 8mm ja 9mm, avo sekä umpiketjuna. Muovihammas ketjuja saatavilla myös roiskesuojattuna sekä wr kyllästettynä. Erikoisuutena määrämittaisten ketjujen yhdistäminen helpottamaan ja nopeuttamaan esimerkiksi petauspatjojen ketjun ompelua. Myös nauhan merkkaus asiakkaan esittämin välein on mahdollista.
Mikäli asiakkaan tarve on hyvin tarkkaan määritelty ketjun pituus, voidaan ketjun hampaiden lukumäärä määritellä, jolloin ketju on juuri halutun mittainen, kun taas normaalisti ketjuilla on yleiset toleranssit pitkissä ketjuissa.
Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Valuhammasketju on hyvin kevyt verraten metalliketjuun. Valuketjuissa on paljon mahdollisuuksia muokata tuotetta asikaskohtaisesti. Hammastus voi olla erivärinen kuin ketjunauha ja hammastusta on saatavilla myös metalliväreinä ja peilikirkkaina.

 

Toimiala

, , , ,

Saatavuus

Kaikki saatavilla roiskesuojattuna sekä wr kyllästettynä kestämään merivettä.

Avoketju X-avoketju Umpiketju X-umpiketju
4mm
5mm
6mm
7mm
9mm

TOIMIALASUOSITUKSET

veneily ulkovaatetus työvaatteet turkikset suutarit naisten ja miesten muoti paperiteollisuus purjeveneet metsästys markiisit eläinpukineet erikoisvaatetus huonekaluteollisuus ja kodin tekstiilit kenkäteollisuus yritysvaatetus

Lähetä tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy