Lähetä sähköposti
Etusivu » Tuotteet » Merkit ja tarvikkeet » Saumamerkki

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja

Saumamerkki

Saumamerkki on hyvä tapa tuoda brändiä ja yritystä esille yksilöidysti. Saumamerkit ovat yleisesti kudottuja merkkejä ja ne voidaan kutoa palosuojatuilla langoilla, jolloin ne soveltuvat erinomaisesti palosuojattujen tuotteiden kanssa. Saumamerkki voidaan kiinnittää helposti saumaan niin vaatteissa kuin esimerkiksi huonekaluissa tai sohvatyynyissä. Saumemerkki soveltuu myös erinomaisesti erilaisten nauhojen ja remmien kanssa käytettäväksi.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

veneily ulkovaatetus työvaatteet suojat purjeveneet puhtaanapito naisten ja miesten muoti nahkateollisuus metsästys matot markiisit maatalous laskuvarjot kenkäteollisuus huonekaluteollisuus ja kodin tekstiilit erikoisvaatetus eläinpukineet autoteollisuus yritysvaatetus

Lähetä tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy