Lähetä sähköposti
Etusivu » Tuotteet » Merkit ja tarvikkeet » Saumamerkki

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja

Saumamerkki

Saumamerkki on hyvä tapa tuoda brändiä ja yritystä esille yksilöidysti. Saumamerkit ovat yleisesti kudottuja merkkejä ja ne voidaan kutoa palosuojatuilla langoilla, jolloin ne soveltuvat erinomaisesti palosuojattujen tuotteiden kanssa. Saumamerkki voidaan kiinnittää helposti saumaan niin vaatteissa kuin esimerkiksi huonekaluissa tai sohvatyynyissä. Saumemerkki soveltuu myös erinomaisesti erilaisten nauhojen ja remmien kanssa käytettäväksi.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

veneilyulkovaatetustyövaatteetsuojatpurjeveneetpuhtaanapitonaisten ja miesten muotinahkateollisuusmetsästysmatotmarkiisitmaatalouslaskuvarjotkenkäteollisuushuonekaluteollisuus ja kodin tekstiiliterikoisvaatetuseläinpukineetautoteollisuusyritysvaatetus

Lähetä tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Teva-Team

”Teva-Team on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys, ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 2737 900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Teva-Team Oy