Näin meillä hommat rullaa

 

Tevalla prosessit on hiottu tarkoiksi ja asiakkaitamme mahdollisimman hyvin palveleviksi. Meillä tuotteita kehitetään ja laatua tarkkaillaan jatkuvasti. 

Tuotekehitys

Tuotekehitys lähtee täsmätarpeesta:
asiakas tarvitsee esimerkiksi tietynlaisen kankaan, tietyn värisenä ja tietyin ominaisuuksin. Teva-Team kartoittaa vaihtoehtoja toimittajiltaan. Värejä testataan pienille tilkuille, toivottuja ominaisuuksia haetaan. Asiakas saa testitilkut hyväksyttäväksi tai
testikäyttöön.

Tuotannon aloitus

Kun testimateriaaliin, tässä tapauksessa kankaaseen – mutta yhtä hyvin stepit seuraavat jokaista materiaaliamme – on  saatu oikeat arvot, alkaa tuotanto. Tietokone sekoittaa värit ja kangasta lähdetään värjäämään toden teolla. Tuotannossa testataan, että värit ja arvot käyttäytyvät myös isossa erässä moitteettomasti.

Viimeistely
ja laaduntarkistus

Yleisin viimeistely on tuottaa materiaalille likaa ja vettä hylkivä pinta. Kun viimeistelyaine on kuivunut, kulkee kankaamme läpi laaduntarkastusprosessin. Lopputulosta verrataan alussa hyväksyttyyn testikankaaseen. Asiakas antaa lopullisen hyväksyntänsä.

Toimitus

Kun materiaali on Teva-Teamin hyllyssä, asiakas voi tilata sitä tarvitsemansa määrän, vaikka metrin kerrallaan – tai ottaa koko toimituserän vastaan kerralla.  Minimejä ja maksimeja ei ole.

HEI!

Uudistimme sivumme. Olisiko sinulla hetki aikaa vastata sivustoamme koskevaan kyselyyn?