Teva-Team Oy

Teva-Team on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Meille tärkeintä ovat asiakkaamme: siksi teemme joka päivä töitä sen eteen, että he saavat parasta palvelua nopeasti ja luotettavasti.

Olemme ylpeitä tekemisestämme ja ennen kaikkea asiakkaistamme, joista osa on kulkenut matkassamme vuosikymmeniä. 

Teva-Team on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys, ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta. Päätehtävämme on ratkaista asiakkaidemme ongelmat – jo perustaja Pekka Molkka on halunnut aina tehdä mahdottomasta mahdollisen.

Yrityksemme tarina on lähtenyt hyvistä verkostoista ja kumppaneista, ja sillä tiellä jatkamme edelleen. Vaikka tekstiilialalla on nähty lukemattomia konkursseja esimerkiksi laman aikana, meillä ei ole jääty tuleen makaamaan, vaan tehty rohkeita päätöksiä.

Teva-Team on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Meille tärkeintä ovat asiakkaamme: siksi teemme joka päivä töitä sen eteen, että he saavat parasta palvelua nopeasti ja luotettavasti.

Yrityksemme toimii Turussa, jossa sijaitsee myös varastomme. Toimintamme on keskittynyt pääsääntöisesti Suomen ja Baltian alueelle, mutta tarjoamme palveluitamme tarvittaessa myös globaalisti.

Valvomme ja testaamme tuotteidemme laatua jatkuvasti, ja turvallisuus onkin yksi tuotteidemme tärkeimmistä ominaisuuksista. Turvallisuuteen panostaminen näkyy myös tuotekehityksessämme ja teemme laadunvalvonnassa yhteistyötä mm. kotimaisen Työterveyslaitoksen kanssa.

teva_ikoni1

n. 1.5 milj. metriä

lankaa joka päivä

teva_ikoni2

n. 2000 m

vetoketjua joka päivä

teva_ikoni_30v

yli 30 vuotta

luotettavaa palvelua

Asiakaslupaus

Innostunut laajojen kokonaisuuksien kumppani ja tulevaisuuden mahdollistaja

VISIO

VISIO

Paras tekstiili- ja vaatetusteollisuuden asiantuntija

MISSIO

Luomme laadukkaan kokonaisuuden yhdeltä toimittajalta

TAVOITE

Ratkaista ja täyttää asiakkaiden tarpeet joustavasti ja nopeasti laajoilla kokonaisuuksilla

HEI!

Uudistimme sivumme. Olisiko sinulla hetki aikaa vastata sivustoamme koskevaan kyselyyn?