Teva-Team Oy

Teva-Team on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys, ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta. Päätehtävämme on ratkaista asiakkaidemme ongelmat – jo perustaja Pekka Molkka on halunnut aina tehdä mahdottomasta mahdollisen.

Yrityksemme tarina on lähtenyt hyvistä verkostoista ja kumppaneista, ja sillä tiellä jatkamme edelleen. Vaikka tekstiilialalla on nähty lukemattomia konkursseja esimerkiksi laman aikana, meillä ei ole jääty tuleen makaamaan, vaan tehty rohkeita päätöksiä.

Teva-Team on vuonna 1988 perustettu perheyritys. Meille tärkeintä ovat asiakkaamme: siksi teemme joka päivä töitä sen eteen, että he saavat parasta palvelua nopeasti ja luotettavasti.

Yrityksemme toimii Turussa, jossa sijaitsee myös varastomme. Toimintamme on keskittynyt pääsääntöisesti Suomen ja Baltian alueelle, mutta tarjoamme palveluitamme tarvittaessa myös globaalisti.

Valvomme ja testaamme tuotteidemme laatua jatkuvasti, ja turvallisuus onkin yksi tuotteidemme tärkeimmistä ominaisuuksista. Turvallisuuteen panostaminen näkyy myös tuotekehityksessämme ja teemme laadunvalvonnassa yhteistyötä mm. kotimaisen Työterveyslaitoksen kanssa.

Tutustu arvoihimme

n. 1.5 milj. metriä

lankaa joka päivä

n. 2 000 m

vetoketjua joka päivä.

yli 30 vuotta

luotettavaa palvelua.

Henkilökunta

Pekka Molkka

Hallituksen pj
040 551 1000

Lari Molkka

Toimitusjohtaja
040 063 3138

Kari Känkänen

Myyntipäällikkö
040 084 1706

Virpi Jumisko

Osto/myyntireskontra
02 273 7900

Ari Tarkkanen

Varasto
02 273 7900

Jouni Vuorinen

Varasto/toimitusten seuranta
02 273 7900

Teva-Teamin henkilökunta on hyvin yhteen hitsautunut tiimi, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen ammattitaidolla. Vankkaa sitoutumista kuvaa hyvin se, että suurin osa työntekijöistä on ollut Teva-Teamissa jo yli 10 vuotta.

Kuinka
voimme
auttaa?

Minulle saa lähettää uutiskirjeen