Lähetä sähköposti

Huonekaluteollisuuden kokonaisvaltainen kumppani

Meillä Teva-Teamilla on laaja valikoima materiaaleja sekä tarvikkeita huonekaluteollisuuden tarpeisiin – yksittäisistä tarvikkeista valmiisiin kokonaisuuksiin. Tarpeen mukaan materiaalit ovat palosuojattuja ja sisältävät vaadittavat sertifioinnit.

Tuotteemme sopivat muun muassa

  • huonekalujen valmistukseen
  • sänkyjen valmistukseen
  • tuolien verhoiluun
  • julkisten tilojen, kuten aulojen, sisustamiseen sekä
  • ulkotilojen kalustamiseen.

Olemme logistisesti järkevä toimittajakumppani, jonka kautta useat yksittäiset tilaukset hoituvat kätevästi yhdeltä luukulta. Tutustu tuotteisiimme ja ihastu osaamiseemme!

Materiaalit ja tarvikkeet

LANGAT

Meiltä saatte Amann-ompelulankoja kaikkiin huonekaluteollisuuden ja sisustamisen tarpeisiin. Värjäämme langat toivottuun sävyyn, mikäli valikoimista ei löydy haluttua väriä. Tarjoamme Amann-lankoihin liittyvää teknistä apua ja tarvittaessa yhteydet Amann-testilaboratorioihin.

KANKAAT JA LAMINAATIT

Kankaista ja laminaateista tarjoamme valmiita kokonaisuuksia sekä asiakaskohtaisia ratkaisuja. Laminaatin rakenne voi olla kaksi- tai kolmikerroksinen, esimerkiksi päällysmateriaali + huopa + taustamateriaali. Saatavilla on eri värejä sekä erilaisia solumuoviratkaisuja. Tilaa meiltä myös tarravanut.

TARRANAUHAT

Tarranauhat mahdollistavat kankaiden pesun, tuovat tuotteisiin monipuolisuutta ja uusia mahdollisuuksia. Liimattavat tarranauhat ovatkin lisääntyneet huonekaluteollisuudessa. Myös perinteisistä ommeltavista tarranauhoista löydät meiltä useita eri leveyksiä. Joustava loop-puolen tarranauha helpottaa kulmien ompelua ja parantaa lopputuotteen käyttömukavuutta.

VETOKETJUT

Vetoketjut kuuluvat huonekaluteollisuuden perustarpeisiin. Valikoimiimme kuuluu erilaisia vetoketjuja ja lukkoja, ja kehitämme mielellämme erikoisratkaisuja asiakkaidemme työn helpottamiseksi. Merkitsemme nauhan tarvittavin välein tai yhdistämme avoketjut katkeamattomaksi rullaksi tuotantoa nopeuttamaan.

MERKIT

Kudotut merkit yksilöivät tuotteen ja nostavat brändin esiin. Merkit ommellaan esimerkiksi saumaan. Kun tuotteenne kaipaavat pesuohjeita ja merkintöjä, me keksimme varmasti sopivan ratkaisun. Millaisille merkeille teillä olisi tarvetta?

TUOTTEEMME HUONEKALUTEOLLISUUDELLE

 

Teva-Team

”Teva-Team Oy on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 273 7900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy