Vetoketjut

Laita ykkösketju töihin! Vetoketjut ovat päivittäin kovassa käytössä ja vielä suuremmalle koetukselle ne joutuvat teollisuustekstiileissä. Kun tekstiilejä käytetään esimerkiksi likaisissa, pölyisissä, kuumissa tai kosteissa olosuhteissa, vetoketjuilta vaaditaan vielä enemmän. 


Me luotamme Salmi Oy:n vetoketjuihin, joissa tyylikäs design yhdistyy kestävyyteen ja käytettävyyteen. Niitä meiltä löytyy kattava valikoima ja autamme mielellämme oikean vetoketjun valinnassa. Varastoketjujen toimitusaika on yksi päivä. Lisäksi toimitamme erilaisia innovatiivisia erikoisketjuja tilauksesta – toimitusaika myös kaikille erikoisketjuille on nopea.

SALMI OY

Yhteistyökumppanimme Salmi vetoketju on perinteikäs suomalainen vetoketjuvalmistaja, joka tunnetaan ennen kaikkea hyvästä laadusta, luotettavasta toimitusvarmuudesta sekä joustavasta tuotekehityksestä. Vetoketjujen valmistuksessa Salmella kiinnitetään huomiota myös ympäristöystävällisyyteen ja turvallisuuteen. Salmi Oy:n vetoketjujen korkea laatu onkin varmistettu useilla eri testeillä.

Salmi vetoketjujen tuotantolaitos sijaitsee tätä päivänä Puolassa työllistäen noin 300 henkeä. Teva-Team Oy vastaa Salmi Oy:n suomalaisista asiakkuuksista riippumatta tuotantolaitosten sijainnista. Yhteistyö on jatkunut jo toistakymmentä vuotta.

Tuotevalikoimiin kuuluu spiraali-, muovihammas-, metalli, sekä fusion ketju. Spiraali- sekä muovihammasketjua saa myös roiskesuojattuna versiona. Lisäksi vetimien valikoima on laaja sisältäen metalli-, kumi-, muovi-, sekä nauhavetimet. Lukkojen pinnoitteisiin löytyy myös useita eri vaihtoehtoja: maalattuja ja kalvaanisia. Tarpeen mukaan on mahdollista valmistaa myös omia, kustomoituja, asiakasvetimiä kunkin tarpeiden mukaisesti. Nykyajan trendien mukaan vetimiin on saatavilla myös muovinen lukko, joka voidaan tarvittaessa kierrättää.

4mm avoketju & umpiketju
6mm avoketju, X-avoketju, umpiketju & X-umpiketju
5mm avoketju & umpiketju
7mm avoketju & umpiketju
9mm avoketju, X-avoketju, umpiketju & X-umpiketju
roiskesuojattuna
wr kyllästettynä (merivedenkesto)

4mm umpiketju & avoketju
4mm metriketju
6mm umpiketju, X-umpiketju, avoketju & X-avoketju
4mm kääntöketju (reversed)
6mm kääntöketju (reversed)
6mm metriketju
wr kyllästettynä (merivedenkesto)

4mm umpiketju & avoketju
6mm umpiketju, X-umpiketju, avoketjut & X-avoketju
7mm umpiketju, X-umpiketju, avoketjut & X-avoketju
9mm umpiketju, X-umpiketju, avoketjut & X-avoketju
usealla eri kalvaanisella pinnoitteella

6mm umpiketju
6mm avoketju
6mm x-avoketju

WW ketjuja (roiskesuojattu) saatavilla Textile (matta) ja High Glossy (kiiltävä)
4mm spiraali umpiketju
4mm metriketju
6mm spiraali umpiketju, x-umpiketju, avoketju & x-avoketju
6mm metriketju
6mm valu umpiketju, x-umpiketju, avoketju & x-avoketju

HEI!

Uudistimme sivumme. Olisiko sinulla hetki aikaa vastata sivustoamme koskevaan kyselyyn?