Lähetä sähköposti
Etusivu » Tuotteet » Vetoketjut » Roisketiiviit vetoketjut » Roiskesuojattu spiraaliketju

Roiskesuojattu spiraaliketju

Roisketiiviit vetoketjut ovat PU-laminoituja. Ketjun nurjalle puolelle on tällöin laminoitu PU-filmi. Filmi on normaalisti transparentti ja sitä saa kiiltävä- tai mattapintaisena. Saatavilla on myös erikoistarpeisiin soveltuva filmi, jolloin filmi on valmiiksi värillinen. Myös printattu kalvo on mahdollista valmistaa asiakastarpeiden mukaisesti.

Soveltuu erinomaisesti tuotteisiin joilla vaatimuksena on normaalia vetoketjua parempi vedenpitävyys. Roiketiiviillä vetoketjulla voidaan myös korostaa tuotetta visuaalisesti.

Kysy lisää saatavuudesta ja mahdollisuuksista asiantuntijoiltamme.

Roiskesuojattu vetoketjua on saatavilla spiraaliketjuihin sekä valuketjuihin. Mikäli vetoketjun halutaan antavan suojaa myös sisältäpäin, voidaan ketju WR käsitellä, jolloin nauha ei kastu pääli- eikä alapuolelta.

Leveys

4mm, 6mm, 6,4mm

Tuoteryhmä

Saatavuus

Avoketju X-avoketju Spiraali umpiketju Valu umpiketju X-umpiketju Metriketju
4mm
6mm

TOIMIALASUOSITUKSET

veneily ulkovaatetus työvaatteet suutarit purjeveneet metsästys markiisit eläinpukineet erikoisvaatetus kenkäteollisuus yritysvaatetus

Lähetä tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 10 MB.
Asiakaskirje
Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2024 Teva-Team Oy