Lähetä sähköposti

Autokankaat

Etusivu » Tuotteet » Kankaat » Autokankaat

Onko sinulla kysyttävää?


OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN!

Lari Molkka

Lari Molkka


Toimitusjohtaja
Kari Känkänen

Kari Känkänen


Myyntipäällikkö

Autokankaat ja auton sisustuskankaat

Maahantuomamme italialainen laminoitu kangas sopii autoihin, matkailuautoihin, asuntovaunuihin, juniin ja linja-autoihin. Autokankaat ovat UV-käsiteltyjä ja kestävät hyvin hankausta. Kankaat ovat saatavilla myös palosuojattuina. Auton verhoilukankaissa on hyvin laaja värivalikoima.

Laminoituja ajoneuvojen verhoilukankaita on saatavilla myös esimerkiksi auton kattoon ja oviin. Auton sisustuskankaat ovat osittain saatavilla suoraan varastosta ja osa toimitetaan tilausten mukaisesti.

Olemme mielellämme mukana kehittämässä juuri asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja, mikäli niitä ei heti valikoimistamme löydy.

KYSY LISÄÄ AUTOKANKAISTA

Suodata


Materiaali

Paino

Näytetään kaikki 9 tulosta

Eri värejä on hyvin saatavilla varastostamme. Voimme erikseen sopia myös asiakkaiden omien värien varastoinnista asiakastarpeen mukaisesti.

Ajoneuvon istuimen suojakangas

Valikoimastamme löytyy ratkaisut myös penkkien päällystämiseen sekä suojaamiseen. Tähän käyttötarkoitukseen löytyy puuvilla-/ polyesteri-laatu, jonka etuna on sen vähäinen sähköisyys. Myös hankauksen kesto sekä UV-suoja ovat hyvät kyseisissä laaduissamme.

On mahdollista kehittää myös joustavia kankaita, jolloin suojan paikoilleen laittaminen helpottuu ja suoja asettuu paremmin paikoilleen. Joustoa on saatavilla elastisesti sekä mekaanisesti riippuen asiakkaan tarpeesta.

Istuimien suojakangasmateriaalina käytetään yleisesti polyesteri-/ puuvilla -sekoitekangasta. Auton verhoilu kangas on mahdollista brodeerata ja se on käsitelty vettä sekä likaa hylkiväksi. Kankaaseen ei tällöin jää niin paljon likajälkiä ja ne on helpompi puhdistaa. Kankaassa on myös hyvä UV-suoja aurinkoa vastaan. Suojakangasta voidaan käyttää myös henkilöautojen istuinsuojana.

Autokankaan kestävyys

Autokankaat ovat martindale-testattuja ja niissä on hyvät hankauksen sekä värinkestot. On myös mahdollista kehittää oma sekoitekangas, jolloin kangas voi olla pehmeämpää tai kovempaa asiakkaan tarpeen mukaisesti.

KYSY LISÄÄ AUTOKANKAISTA

 

Teva-Team

”Teva-Team on tekstiilialalle erikoistunut perheyritys, ja olemme toimineet tukkuliikkeenä kaikenkokoisille teollisuuden asiakkaille jo yli 30 vuotta.”

YHTEYSTIEDOT

Teva-Team Oy
Y-tunnus 0682981-3

Kaarningonkatu 17
20740 TURKU
Puhelin: (02) 2737 900
myynti@teva-team.fi

TOIMITUSEHDOT

 

Tilaa uutiskirjeemme!

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lue lisää TevaTeam Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copyright © 2023 Teva-Team Oy