Vinkit

Ekologisen jälleenrakennuksen jäljillä

Ekologinen kestävyyskriisi eli ilmastonmuutos, muuttaa merkittävällä tavalla toimintaympäristöämme. Jotta tähän haasteeseen pystytään vastaamaan, tarvitaan kulttuurin ja toimintatapojen muutoksia. Me huomioimme ekologisuuden kaikessa tekemisessämme ja olemme yhdessä asiakkaiden kanssa kehittäneet erilaisia projekteja, joiden kautta pystymme tekemään osamme. Ekologisuus ei ole meille vain kierrätetty tai kierrätettävä materiaali. Se on yhdistelmä näitä molempia.

Lue lisää »

Langat käsissä jo liki 170 vuoden ajan

Amann – Group on lankavalmistajien edelläkävijä rautaisella ja pitkällä kokemuksella. Amannin kokemus lankojen valmistuksesta yltää liki 170 vuoden taakse. Tuotteissa yhdistyvät tuoreimmat innovaatiot ja korkea laatu. Laaja ja pitkä kokemus tekstiiliosaa- misen saralla auttaa löytämään koko ajan uusia ratkaisuja muuttuviin markkinoihin.

Lue lisää »

EKOLOGISUUS EDELLE, luonnollisesti

Turussa Teva-Teamin tehtaalta lähtee joka päivä maailmalle noin 2000 metriä vetoketjua ja 1,5 miljoonaa metriä lankaa. Puhumattakaan kankaista, joita toimitetaan niin kuluttajavaatteisiin, huonekaluvalmistajille kuin ajoneuvojen istuinsuojiin. Näissä volyymeissa pienikin muutos ekompaan on merkittävä kädenojennus ympäristölle. Myyntipäällikkö Kari Känkänen antaa kolme Teva-tapaa ekompaan elämään.

Lue lisää »

Ekologisemmat vettä- ja likaahylkivät viimeistykset

  Tevalla on siirrytty asteittain vettä ja likaa hylkivien kankaiden käsittelyssä ympäristöystävällisempiin C6-aineisiin. Fluoratut C6-aineet eivät sisällä pitkäketjuisia C8-perfluorattuja yhdisteitä, joten viimeistelyaine on siten entistä turvallisempi ja myös luontoa säästävä.

Lue lisää »

HEI!

Uudistimme sivumme. Olisiko sinulla hetki aikaa vastata sivustoamme koskevaan kyselyyn?