SIEVI – turvallisemman työelämän puolesta

Kotimainen jalkinevalmistaja Sievin Jalkine täyttää maaliskuussa 70 vuotta. Sievin Jalkine on Lauri Jokisen Sievin Asemakylälle perustama yritys, johon hän palkkasi alkuun neljä suutaria valmistamaan nahkasaappaita pienessä torpassa. Sievi on tänään Pohjois-Euroopan suurin jalkinevalmistaja, joka työllistää yhteensä noin 500 työntekijää. Sievin tuotantolaitokset sijaitsevat Sievissä sekä Oulaisissa ja niissä valmistuu vuosittain yli 1,1 miljoonaa paria jalkineita. Sievin valikoima kattaa yli 200 työelämään sekä vapaa-aikaan sopivaa tuotetta.

Lue lisää »

Sastan sielu on suomalaisessa erämaassa

Sastan sielu on syvällä suomalaisessa erämaassa ja perinteet peilaavat suomalaisia eränkävijän arvoja sekä aitoa välittämistä luonnon hyvinvoinnista. Sasta tekee kestäviä ja teknisiä vaatteita tilanteisiin, joissa varusteisiin on pystyttävä luottamaan sataprosenttisesti.

Lue lisää »

Suomi nousuun

Nousun tuotteiden innoittajana on alusta alkaen toiminut 1970- luvun Suomi. Tuolloin tekstiiliteollisuus eli vielä kukoistuskaut taan ja yli 90% suomalaisten käyttämistä vaatteista oli valmis- tettu Suomessa. Vaateteollisuus oli merkittävä teollisuuden ala.

Lue lisää »

Turun Markiisi ja Peite

Turkulaisten yritysten kesken yhteistyö on saumatonta: oikean henkilön saa heti kiinni ja ongelmiin on aina löydetty ratkaisu. Käsityönä tehtävien tuotteiden materiaaleissa laatu ja tarkkuus ovat kaikki kaikessa.

Lue lisää »

Accon Suomi Oy

Suursäkkien ompelussa saumojen ja sitä kautta myös lankojen kestävyys on kriittinen tekijä lopputuotteen laadun kannalta. Tuotannossa toimitusvarmuus ja ennakointi vaikuttavat tehokkuuteen.

Lue lisää »

Dimex

Dimexillä työtä tehdään ylpeydellä ja asenteella, sillä niin tekevät vaatteiden loppukäyttäjätkin. Tiivis yhteistyö Tevan kanssa on jatkunut vuosikymmenien ajan ja kehittyy jatkuvasti.

Lue lisää »

HEI!

Uudistimme sivumme. Olisiko sinulla hetki aikaa vastata sivustoamme koskevaan kyselyyn?