Sastan sielu on suomalaisessa erämaassa

Sastan sielu on syvällä suomalaisessa erämaassa ja perinteet peilaavat suomalaisia eränkävijän arvoja sekä aitoa välittämistä luonnon hyvinvoinnista. Sasta tekee kestäviä ja teknisiä vaatteita tilanteisiin, joissa varusteisiin on pystyttävä luottamaan sataprosenttisesti.

Kiinnitämme enenevässä määrin huomiota toimintamme ympäristövaikutuksiin ja teemme koko ajan töitä sen eteen, että löydämme vastuullisia tapoja tuottaa vaatteita vaativiin olosuhteisiin. Haluamme tarjota laadukkaita tuotteita, jotka kestävät käytössä pitkään, kertoo Sastan tuotepäällikkö Kirsi Kärkkäinen.

Yhteistyö Tevan kanssa kestänyt jo vuosia

Olemme tehneet hyvää ja laadukasta yhteistyötä jo vuosia. Meille yhteistyössä on arvokasta se, että he ovat äärimmäisen palvelualttiita. Jos meillä on kysyttävää, voimme aina kysyä ja he löytävät meidän ongelmaamme aina vastauksen. Lisäksi Tevan toimitusvarmuus on aina ollut loistoluokkaa. Meidän mallistomme on niin sanottu jatkuvamallisto, eli tuotantoa täydennetään ja paikataan jatkuvasti. Saamme nopealla aikataululla heiltä vetoketjuja näihin täydennyseriin. Lisäksi meillä toimii Nurmeksessa oma korjausompelimo, jossa käytämme myös Tevan vetoketjuja.

Matka alkaa siitä mihin helppokulkuiset polut päättyvät

Sastan tyypillinen asiakas on metsästystä ja retkeilyä harrastava henkilö, joka arvostaa laatua, pitkäikäisyyttä ja kotimaisuutta. Sasta kertookin, että heidän asiantuntijuutensa retkeilyvaatteiden osalta alkaa siitä, mihin hoidetut tiet ja helppokulkuiset polut päättyvät. Teemme kestäviä vaatteita tilanteisiin, joissa varusteisiin on pystyttävä luottamaan sataprosenttisesti.

Sastan synty on kertomus nurmeslaisen miehen kekseliäisyydestä ja sinnikkyydestä saada metsästys- reissuilleen mukava eräpuku. Tiettömät taipaleet ovat pitkiä, asumuksien tarjoamat suojat harvassa. Metsään mennään nöyrällä mielellä, luontoa ja sen karuja oloja kunnioittaen. Tästä ajatuksesta kumpusi Sastan arvopohja, joka kantaa vuosikymmenestä toiseen.

HEI!

Uudistimme sivumme. Olisiko sinulla hetki aikaa vastata sivustoamme koskevaan kyselyyn?