Langat käsissä jo liki 170 vuoden ajan

Amann – Group on lankavalmistajien edelläkävijä rautaisella ja pitkällä kokemuksella. Amannin kokemus lankojen valmistuksesta yltää liki 170 vuoden taakse. Tuotteissa yhdistyvät tuoreimmat innovaatiot ja korkea laatu. Laaja ja pitkä kokemus tekstiiliosaa- misen saralla auttaa löytämään koko ajan uusia ratkaisuja muuttuviin markkinoihin.

Hyvä lanka kestää kulutusta ja säästää ympäristöä

Langat nousevat koko ajan entistä tärkeämpään rooliin tekstiileissä ja laadukkaan langan tunnistaa siitä, että se kestää kulutusta. Amann ottaa lankojen valmistuksessa vastuun niin asiakkaista, työntekijöistä, yhteiskunnasta kuin ympäristöstäkin. Amann on tuonut markkinoille kaksi uutta lankamallia, joiden valmistuksen keskiössä on kestävä kehitys.

Saba ja Serafil recycled langat on valmistettu kierrättämällä PET muovipulloja. Langat ovat myös GRS sertifioituja, joka mahdollistaa koko tuotantoketjun jäljittämisen. Lisäksi lankojen valmistuksessa on kiinnitetty huomiota ommeltavuusominaisuuksiin, hankauksen kestoon ja vetolujuuteen. Saba on tehty erityisesti tekstiilien ompeluun ja Serafil soveltuu nahkatuotteisiin ja jalkineisiin.

Sabatex-lanka kulkee myös nimellä huolittelu- tai kreppilanka, ja sitä käytetään pääsääntöisesti saumurikoneissa. Langan rakenne on teksturoitu, eli lanka on hieman ilmavampi ja peittävämpi kuin normaali lanka. Sillä ommellaan myös kankaita, jotka ovat elastisia. Tätä lankaa käyttämällä saumasta saadaan joustavuuden lisäksi pehmeä, se sopii erinomaisesti esimerkiksi alusvaatteisiin.

HEI!

Uudistimme sivumme. Olisiko sinulla hetki aikaa vastata sivustoamme koskevaan kyselyyn?